Γιατί μας αρέσει Moringa Leaf Powder;

Δέντρο oleifera Moringa έχει θεωρηθεί ως ένα από τα πιο θρεπτικά φυτά που ανακαλύφθηκε ποτέ, με τα περισσότερα από τα οφέλη του συγκεντρώνεται σε μικρά πράσινα φύλλα της. Όπως είναι προφανές από το όνομά της, σκόνη Moringa είναι κατασκευασμένο από τα πρόσφατα συγκομιδή φύλλα του δέντρου μορίνγκα. Φρέσκα φύλλα σε σκόνη Moringa είναι βαθύ πράσινο χρώμα και έχει μια πλούσια καρυδιού μυρωδιά.


Αυτή η σκόνη παρασκευάζεται με ξήρανση των φύλλων Moringa σε χαμηλή θερμοκρασία τέτοια ώστε ο φυτικός ιστός φθάσει ένα λεπτόκοκκης συνοχή. Η σκόνη φύλλο Moringa μπορεί ακόμα να παραμείνει φρέσκο για αρκετούς μήνες και να διατηρήσει τη θρεπτική του αξία σε βιταμίνες, ανόργανα άλατα, αντιοξειδωτικά, χλωροφύλλη και πλήρη αμινοξέα.Ο λόγος για τον οποίο αποξηραμένη σκόνη των φύλλων Moringa προτιμάται έναντι φρέσκα φύλλα είναι ότι είναι πιο θρεπτικά και σε ορισμένες περιπτώσεις, περιέχει ακόμα και δέκα φορές πιο συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά σε σύγκριση με φρέσκα φύλλα Moringa. Επιπλέον, είναι συγκρίσιμη με όλα τα κοινά φρούτα και λαχανικά από την άποψη της θρεπτικής του αξίας. Όντας αγνά και βιολογικά, αυτό το μαλακό και αφράτο σκόνη δεν έχει παρενέργειες και είναι εύκολο να αποθηκεύουν και να χρησιμοποιούν. Είναι εύκολα διαλυτό στο νερό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε μία ποικιλία συνταγών.


Moringa σκόνη φύλλα περιέχει περίπου 20 είδη των αμινοξέων, 46 αντιοξειδωτικά, 36 αντιφλεγμονώδεις ενώσεις και περισσότερο από 90 θρεπτικά συστατικά που καθιστούν ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής κάνουν. Είναι μια εξαιρετική πηγή μετάλλων όπως ο σίδηρος, το ασβέστιο και βιταμίνες Α, Β, Β1, Β2, Β3, Β6, C, E καθώς και μακρο ανόργανα άλατα, ιχνοστοιχεία και φυτοθρεπτικά συστατικά. Εκτός αυτού, είναι μια καλή πηγή πρωτεϊνών ποιότητας και φυτικές ίνες.