Εκχύλισμα ρίζας Yacon βοήθεια να χάσετε βάρος

Η ρίζα Yacon είναι ένα ισχυρό φυτό που μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση της υγιούς βάρους απώλεια. Όχι μόνο να βοηθήσει με την απώλεια βάρους, αλλά επίσης φυσικά υποστηρίζει την καλή πέψεις και βοηθά στην ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα.

Η ρίζα Yacon είναι γνωστή ως «Υδαρής ρίζες» επειδή παράγουν πολύ χυμό. Άνδεις άνθρωποι έχουν καταναλώσει αυτό το φυτό για περισσότερο από χίλια χρόνια. Όταν τα υγρά από τις ρίζες είναι συνοπτικές, λειτουργεί θαύματα.

Σε μια μελέτη 73% των γυναικών που έχασαν βάρος. Έξω από εκείνες τις γυναίκες 14 χάσει πέντε κιλά ή περισσότερο. Η μέση απώλεια βάρους μέσα σε αυτές τις γυναίκες ήταν 2,9 κιλά και η μέση μείωση στο μέγεθος της μέσης ήταν 1,9 ίντσες.

Εκχύλισμα ρίζας Yacon σιρόπι είναι χρήσιμη για τον καθένα. Εάν σας ' εκ νέου υπέρβαρα ή παχύσαρκα και αναζητούν να χάσουν βάρος, εκχύλισμα ρίζας yacon είναι η καλύτερη επιλογή σας αν δεν έχετε πολλές φυτικές ίνες στη διατροφή σας. Είναι επίσης χρήσιμο για τη δυσκοιλιότητα. Μπορεί επίσης μείωση του σακχάρου στο αίμα.


Όφελος του εκχυλίσματος ρίζας Yacon

1. εκχύλισμα ρίζας Yacon είναι ιδανικό για άτομα με υψηλό σάκχαρο του αίματος, δεδομένου ότι αυτό δεν αυξάνει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

2. Yacon εκχύλισμα φρούτων είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και είναι ένας μούστος έχει για τους ανθρώπους που χρειάζονται περισσότερες φυτικές ίνες στη διατροφή τους.

3. το εκχύλισμα Yacon μπορεί να μαλακώνει τα κόπρανα και μπορεί να είναι χρήσιμη σε άτομα που πάσχουν από χρόνια δυσκοιλιότητα.

4. εκχύλισμα ρίζας Yacon δεν περιέχουν καθόλου χοληστερίνη.

5. μπορεί να προωθήσει την παραγωγή υγιή βακτήρια στο πεπτικό σύστημα. Αυτό το καθιστά ευκολότερο για το σώμα να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά.

6. μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γλυκαντική ουσία τροφίμων. Με εκχύλισμα yacon, μπορείτε να απολαύσετε γλυκά πιάτα χωρίς το φόβο της καρφώσει το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα σας.

7. εκχύλισμα ρίζας Yacon δεν είναι ένα συνθετικό ναρκωτικό. Είναι μια απολύτως φυσική ουσία που εξάγεται από τις ρίζες της ρίζας yacon.

8. δεν υπάρχουν καμία γνωστή παρενέργεια.