Ενεργά συστατικά και οφέλη του Kudzu

Το Kudzu, επίσης γνωστό ως pueraria mirfica, είναι ένα βοτανικό που χρησιμοποιείται στην κινεζική ιατρική για διάφορους λόγους προαγωγής της υγείας. Τα λουλούδια, τα φύλλα και οι ρίζες χρησιμοποιούνται για τις φαρμακευτικές τους ιδιότητες και οι ισοφλαβόνες στο kudzu είναι οι κύριες ενώσεις που ευθύνονται για τα ευεργετικά αποτελέσματα. Όπως με κάθε συμπλήρωμα, μιλήστε με το γιατρό σας πριν πάρετε το kudzu.


Kudzu


Ενεργά συστατικά

Το Kudzu περιέχει μια ποικιλία φυτοχημικών, τα οποία είναι ισχυρές αντιοξειδωτικές ενώσεις που απαντώνται φυσικά στα φυτά και συμβάλλουν στην πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών στους ανθρώπους. Το Kudzu περιέχει την φυτοχημική quercetin, η οποία έχει αντιισταμινικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και το genistein που λειτουργεί ως ελεύθερος ριζοσπαστικός παράγοντας. Τα σημαντικότερα φυτοχημικά είναι, ωστόσο, οι ενώσεις ισοφλαβονών - δαϊδζεΐνη , δαϊνζίνη, τεκετογενίνη και ποουραρίνη .

Κατάλογος υποτιθέμενων παροχών

Λόγω των ισοφλαβονών, τα συμπληρώματα kudzu χρησιμοποιούνται από τους επαγγελματίες της κινεζικής ιατρικής για να βοηθήσουν στην ανακούφιση των πονοκεφάλων και των ημικρανιών, του πόνου στον οφθαλμό, του ίλιγγος, του εμβοήματος και του σκληρού λαιμού. Το Kudzu επίσης υποτίθεται ότι θεραπεύει κρυολογήματα, γρίπη, ιγμορίτιδα, πυρετό, ψωρίαση και γαστρεντερικά προβλήματα. καθώς και χαμηλότερα υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα και έτσι βοηθούν στη θεραπεία του διαβήτη.