Ευεργετικές χρήσεις του βιοφλαβονοειδή εσπεριδοειδών

Βιοφλαβονοειδή δεν είναι αληθινή βιταμίνες με την αυστηρότερη έννοια, μερικές φορές αναφέρεται ως βιταμίνη P, και μπορεί να βρεθεί σε φυτικής φυτά, φρούτα, ξηρούς καρπούς και φλοιός? και επειδή αυτοί δεν μπορεί να κατασκευαστεί από το σώμα, πρέπει να παρέχονται μέσω της διατροφής. Η επιστολή andquot; Pandquot? συντελεστή θερμοπερατότητας αντιπροσωπεύει, και δόθηκε σε αυτή την ομάδα θρεπτικών συστατικών, επειδή όχι μόνο ενισχύσει τα τριχοειδή αγγεία, αλλά επίσης να βελτιώσει την διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων. Βιοφλαβονοειδή εσπεριδοειδών είναι μια κατηγορία των φλαβονοειδών που περιλαμβάνει ρουτίνη, εσπεριδίνη, Quercetin, Eriodictyl και κίτρου, και είναι απαραίτητα για την απορρόφηση της βιταμίνης C, η οποία πρέπει να λαμβάνονται ταυτόχρονα, ώστε να μπορούν να δρουν συνεργικά για μέγιστο όφελος. Τα εσπεριδοειδή είναι γνωστό για την παροχή άφθονες ποσότητες βιταμίνης c, αλλά παρέχουν επίσης βιοφλαβονοειδή εσπεριδοειδών, τα οποία βρίσκονται στο λευκό υλικό ακριβώς κάτω από το φλοιό των εσπεριδοειδών και μπορεί να βρεθεί σε γκρέιπφρουτ, λεμόνια, μανταρίνια, μοσχολέμονα και τα πορτοκάλια. Άλλες πηγές των βιοφλαβονοειδών περιλαμβάνουν βερίκοκα, καρύδια, πιπεριές, φαγόπυρο, βατόμουρα, μαύρα φραγκοστάφυλα κεράσια, σταφύλια, δαμάσκηνα, ξερά δαμάσκηνα και ροδαλά ισχία. Επιπλέον, πολλά βότανα παρέχουν επίσης βιοφλαβονοειδή, συμπεριλαμβανομένων των σκαντζίκι, Elderberry, μούρο Hawthorne, αλογοουρά και Shepherdand #39; s γρι-γρι.


Ευεργετικές χρήσεις του βιοφλαβονοειδή εσπεριδοειδών

Βιοφλαβονοειδή εσπεριδοειδών θεωρούνται ένα φυσικό παυσίπονο και χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία αθλητικές κακώσεις, επειδή πιστεύεται ότι ο πόνος Ανακουφίστε από προσκρούσεις και τους μώλωπες. Αυτά αναφέρονται, επίσης, να μειώσει τον πόνο που βρίσκεται στα πόδια ή πέρα από την πλάτη και να απαλύνει τον πόνο του συνδρόμου καρπιαίου σωλήνα.


Εσπεριδοειδή βιοφλαβονοειδώνs είναι ουσιαστική υποστήριξη μόρια για την απορρόφηση της βιταμίνης C (και πρέπει να ληφθούν συγχρόνως να αποκομίσουν το μέγιστο όφελος) και πιστεύεται επίσης να προστατεύσει και να διατηρήσει τη δομή (διαπερατότητα) και τη δύναμη των τριχοειδών αγγείων (αιμοφόρα αγγεία), η οποία είναι μια μεγάλη βοήθεια για τριχοειδή ευθραυστότητα (εύκολο μελάνιασμα) και φλεβικής ανεπάρκειας (φλεβίτιδα και spider φλέβες). Βιοφλαβονοειδή εσπεριδοειδών και βιταμίνη C βοηθά επίσης σε περιπτώσεις έλλειψης βιταμίνης C και σκορβούτο, καθώς και τη διατήρηση της υγείας του το bodyand #39; s κολλαγόνου (μεσοκυττάριας ουσίας).


Βιοφλαβονοειδή εσπεριδοειδών είναι επίσης πιστεύεται ότι είναι μια καλή πηγή αντιοξειδωτικών ουσιών που δρουν ως free ριζική δεσμευτών αναζητώντας και καταπίνοντας την ασταθή μόρια που παράγονται κατά τη διάρκεια της bodyand #39; s χρήση του οξυγόνου που μπορεί να προκαλέσει βλάβες σε ιστούς και κύτταρα.


Καθημερινή χρήση εσπεριδοειδών βιοφλαβονοειδών μπορεί να είναι χρήσιμη στη θεραπεία και την πρόληψη του καταρράκτη και να βοηθήσει σε περιπτώσεις διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας.


Βιοφλαβονοειδή εσπεριδοειδών λέγονται για να έχουν αντιβακτηριδιακές και αντι-ιικά ιδιότητες και μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα ή προφορική έρπης.


Ορισμένες αναφορές ισχυρίζονται ότι τα βιοφλαβονοειδή εσπεριδοειδών μπορεί να μειώσει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα, προωθώντας έτσι την καλή κυκλοφορία και ενδεχομένως μείωση της υπέρτασης.


Βιοφλαβονοειδή εσπεριδοειδών πιστεύεται να μειώσει τα συμπτώματα που συνδέονται με την παρατεταμένη αιμορραγία και να βοηθήσει σε περιπτώσεις αιμορραγία των ούλων και αιμορραγία.