Οφέλη και χαρακτηριστικά του εκχυλίσματος σπόρων σταφυλιού

Οι σπόροι σταφυλιού περιέχουν διάφορα θρεπτικά συστατικά όπως φλαβονοειδή, λινελαϊκό οξύ (Omega-6) και πολυφαινόλες που ονομάζονται ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες ή OPC. Σε μορφή συμπληρώματος, το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιών είναι τυποποιημένο ως πηγή συγκεντρωμένων OPC (95%), το οποίο μπορεί να προσφέρει εξαιρετική αντιοξειδωτική υποστήριξη για υγιείς διαδικασίες γήρανσης. Τα OPCs μπορεί να προστατεύουν τη δομή και τη λειτουργία των ζωτικών οργάνων, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος, των τριχοειδών αγγείων και του παγκρέατος. Παίρνει ακόμη και στα δυσπρόσιτα αγγεία του ματιού. Μεγάλη για τη βελτίωση της κυκλοφορίας στα πόδια, τα πόδια και τους αστραγάλους.

Το εκχύλισμα από σπόρους σταφυλιού προσφέρει ακόμα καλύτερη αντιοξειδωτική προστασία από τη βιταμίνη C, τη βιταμίνη Ε και το βήτα-καροτένιο και είναι ένας ισχυρός καθαριστής βλαβερών ελεύθερων ριζών. Μεσολαβεί σε φλεγμονώδεις οδούς και μπορεί ακόμη και να προστατεύσει την υγεία των πνευμόνων στους καπνιστές. Το εκχύλισμα των σπόρων σταφυλιού βοηθά επίσης στην υποστήριξη της ενυδάτωσης και της εμφάνισης του δέρματος, βελτιώνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και την ελαστικότητα του δέρματος που είναι ρυτίδες λόγω γήρανσης ή έκθεσης στον ήλιο.

Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιών Μελετάται για τα πιθανά οφέλη της στην έκφραση γονιδίων και σε πολυάριθμες περιοχές γενικής υγείας και ευεξίας, συμπεριλαμβανομένων των δοντιών, του δέρματος, των οστών, του εγκεφάλου και των αρθρώσεων. Επίσης, μελετάται για την πιθανή ικανότητά της να βοηθήσει με τη σύνθεση λιπαρών οξέων στο ήπαρ, τα αγγεία, την κυκλοφορία και την υγεία των κυττάρων.


grape seed extact

Οφέλη και χαρακτηριστικά του εκχυλίσματος σπόρων σταφυλιών

Ισχυρή προστασία από τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα.

Εξαιρετική διατροφική υποστήριξη για τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και το καρδιαγγειακό σύστημα.

Παρέχει γαλλικούς εστέρες προανθοκυανιδινών, ενώσεις οι οποίες είναι οι πιο δραστικές προανθοκυανιδίνες δέσμευσης ελεύθερων ριζών.

Ανώτερη θρεπτική υποστήριξη στον εγκέφαλο, στο συκώτι και στα μάτια.

Πιο ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία από τη βιταμίνη Ε, τη βιταμίνη C και το β-καροτένιο.

Φυσικά, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.

Υποστηρίζει την αρτηριακή πίεση και την κυκλοφορία.

Οφέλη της πίεσης του αίματος σε άτομα που είναι ευαίσθητα στο αλάτι.

Βοηθά στην προστασία του δέρματος και στηρίζει την ενυδάτωση.

Μεγάλη προστασία για την υγεία του μαστού και του προστάτη.