Η Ένωση στα μανταρίνια προστατεύει από την αθηροσκλήρωση, η παχυσαρκία


Είναι ακριβώς για το χρόνο να απολαμβάνουν τα πορτοκάλια στις ΗΠΑ, αν και δεν είναι ποτέ μια άσχημη στιγμή για να μάθετε τα οφέλη για την υγεία από αυτά τα δημοφιλή φρούτα. Tangerines είναι ένας δημοφιλής ποικιλία των πορτοκαλιών — χυμώδη και γλυκό και φορτωμένα με υγεία perks. Γνωρίζατε ότι η έρευνα έχει συνδέσει αυτά τα πορτοκαλί απολαύσεις με μειωμένο κίνδυνο για παχυσαρκία, διαβήτη τύπου 2, και ακόμη και προστασίας κατά της αθηροσκλήρωσης ή σκλήρυνση των αρτηριών;


Όπως αναφέρει MedInfo πράσινο, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Οντάριο βρίσκεται μια ουσία στο μανταρίνια που είναι υπεύθυνη για τις παροχές αυτές, και ενδεχομένως περισσότερο. Είναι γνωστό ως nobiletin-ένα ισχυρό φλαβονοειδές.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα διαβήτη, η έρευνα για nobiletin δείχνει αυτή η Ένωση είναι σε θέση να αποτρέψει μεταβολικό σύνδρομο — ένας παράγοντας κινδύνου για μια ποικιλία ασθενειών.


Οι ερευνητές εξέτασαν τα αποτελέσματα της nobiletin σε ποντίκια μετά από τη σίτισή τους μια παραδοσιακή δυτική διατροφή, πλούσια σε λίπη και επεξεργασμένες ζάχαρες. Και οι δύο ομάδες είχαν τραφεί το ίδιο ανθυγιεινή διατροφή, αλλά μία από τις ομάδες που συμπληρώνεται με nobiletin.


Η μη-nobiletin ομάδα έγινε παχύσαρκο και ανεπτυγμένες υψηλή αρτηριακή πίεση, τη χοληστερόλη και υψηλό σάκχαρο στο αίμα. Ανέπτυξαν επίσης ένα λιπώδες ήπαρ-όλα τα σημάδια του μεταβολικού συνδρόμου. Η άλλη ομάδα, ωστόσο, δεν είχε κανένα από αυτά τα συμπτώματα επικίνδυνη. Αντίθετα, η ομάδα της nobiletin έγινε πιο ευαίσθητη στις επιδράσεις της ινσουλίνης.


Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όχι μόνο έκανε τοnobiletinΠροστατέψτε τα ποντίκια από παχυσαρκία, αλλά επίσης από τη σκλήρυνση των αρτηριών και συνολική ενδεχομένως μεταβολικό σύνδρομο. Περαιτέρω, η Ένωση ήταν σε θέση να αποτρέψει μια λιπώδες ήπαρ, «ενισχύοντας την έκφραση των γονιδίων που εμπλέκονται στην καύση περίσσεια λίπους, και αναστέλλοντας τα γονίδια που είναι υπεύθυνα για την κατασκευή λίπος.»


Όπως και αν αυτό δεν είναι αρκετό, μανταρίνια είναι γνωστό ότι περιέχουν κάτι που ονομάζεται tangeretin. Ένα άλλο ισχυρό φλαβονοειδές, tangeretin έχει αποδειχθεί για να εμποδίσουν την αύξηση της λευχαιμίας και ενδεχομένως την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.


Μεγάλο Pharma ξέρει τρόφιμα είναι επούλωση, απλώς δεν μπορούν να κάνουν καθόλου χρήματα μακριά τους. Δυστυχώς, με περισσότερες αποφάσεις που αποκλειστικά κέρδους, φαίνεται ότι ορισμένες εταιρείες μπορεί να θέλουν να κάνουν ένα φαρμακευτικό φάρμακο χρησιμοποιώντας το μανταρίνι Ένωση, και μια λύση για την παχυσαρκία και οι καρδιοπάθειες είναι αυτό που οι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερα.


Το πιο ενδιαφέρον μέρος σχετικά με την έρευνα για τα πορτοκάλια έγκειται στο όπου μπορείτε να πάρετε το περισσότερο κτύπημα για το buck σας — το δέρμα. Η φλούδα και το ξύσμα των εσπεριδοειδών είναι όπου θα βρείτε την υψηλότερη συγκέντρωση των αυτά τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.