Πράσινο Τσάι Απόσπασμα για την απώλεια βάρους

Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού διατίθεται σε καταστήματα υγιεινής διατροφής και είναι χρήσιμο αν δεν σας αρέσει η γεύση του πράσινου τσαγιού. Το υγρό εκχύλισμα γίνεται από τους μπουμπούκια των φύλλων και από τα ίδια τα φύλλα.

Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού για απώλεια βάρους

Το ίδιο το πράσινο τσάι είναι ένα υγιεινό ποτό. Ένας τρόπος για να ενσωματώσετε το πράσινο τσάι στη διατροφή σας είναι να το πίνετε αντί για άλλα ποτά. Χρειάζεστε περίπου τρία φλιτζάνια πράσινο τσάι καθημερινά για να αντιμετωπίσετε αυξημένο μεταβολισμό και καύση λίπους. Προσδιορίστε τα άλλα ποτά που καταναλώνετε καθημερινά και τα αντικαταστήστε με πράσινο τσάι.


Green Tea Extract

Καφεΐνη στο πράσινο τσάι

Μια λέξη της προσοχής για το πόσιμο πράσινο τσάι είναι ότι περιέχει καφεΐνη. Η υπερβολική κατανάλωση καφεϊνούχων ποτών μπορεί να προκαλέσει αφυδάτωση, ζάλη, ναυτία και αϋπνία. Σε αυτή την περίπτωση, θα θέλετε να πιείτε περισσότερο νερό και ενδεχομένως να επιλέξετε το χωρίς καφεΐνη πράσινο τσάι.

Το πράσινο τσάι και το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού είναι ένας ιδιαίτερα μελετημένος και γενικά ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να αυξήσετε το μεταβολισμό σας Όταν ενσωματώνετε πράσινο τσάι στην καθημερινή σας διατροφή, όχι μόνο καίτε περισσότερο λίπος, αλλά επωφελείστε από ένα ευρύ φάσμα οφελών για την υγεία που δεν παίρνετε από το να πίνετε άλλα κοινά ποτά όπως ο καφές και οι σόδες.