Οφέλη για την υγεία του αμερικανικού εκχυλίσματος ginseng

Το άγριο αμερικάνικο ginseng (Panax quinquefolius) είναι ένα φαρμακευτικό βότανο που χρησιμοποιείται για τις ρίζες του. Το Ginseng έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες στη θεραπεία μιας σειράς ασθενειών και οι ιατρικοί ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι το ginseng μπορεί να είναι ευεργετικό για το σώμα με πολλούς τρόπους.

Οφέλη για την υγεία του αμερικανικού εκχυλίσματος ginseng

Το αμερικανικό εκχύλισμα ρίζας ginseng μπορεί να μετατραπεί σε έναν τονωτικό που μπορεί να ενισχύσει το επίπεδο ενέργειας και να βοηθήσει την κούραση στην καταπολέμηση του σώματος.

Αμερικανικό εκχύλισμα ginseng   Είναι καλό για τη λειτουργία των αδρεναλικών αδένων και είναι καλό για τη μείωση του φυσικού και πνευματικού στρες. Εκείνοι που υποφέρουν από άγχος, άγχος, κόπωση, μπορούν να πάρουν αυτή τη βότανο για να αυξήσουν την αντοχή τους και να κατευνάσουν το μυαλό τους.

American ginseng

Συσκευασμένο με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, το ginseng είναι καλό για την οικοδόμηση της ανοσίας στο σώμα.

Τα οφέλη για την υγεία του ginseng περιλαμβάνουν ιδιότητες καταπολέμησης ασθενειών. Το Ginseng χρησιμοποιείται για τη θεραπεία κυκλοφορικών προβλημάτων, άσθματος, βρογχίτιδας και ασθένειας σε υψόμετρο.

Το αμερικανικό εκχύλισμα ginseng μειώνει επίσης την ορμόνη κορτιζόλης στο αίμα. Βοηθώντας έτσι τα άτομα με διαβήτη.

Το αμερικανικό εκχύλισμα ginseng μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη και τη θεραπεία πολλών ασθενειών. Ενισχύει το σώμα. Ενεργεί ως αφροδισιακό. Καταπραΰνει τις φλεγμονώδεις βλεννώδεις μεμβράνες. Ενεργοποιεί το σώμα. Και, διεγείρει το πεπτικό σύστημα.

Το αμερικανικό εκχύλισμα ginseng χρησιμοποιείται για τη θεραπεία αρκετών συνθηκών στον εγκέφαλο. Μπορεί ακόμη και να επιβραδύνει την εξέλιξη της νόσου του Αλτσχάιμερ. Διεγείρει τα νεύρα. Ενισχύει τη μνήμη και τη συγκέντρωση. Και αυξάνει τη δραστηριότητα των νευροδιαβιβαστών στον εγκέφαλο.

Αυτό το βότανο είναι καλό για τη γενική καρδιαγγειακή υγεία.

Το αμερικανικό εκχύλισμα ginseng υποτίθεται ότι είναι καλό για τις γυναίκες: βελτιώνει τη σεξουαλική δραστηριότητα. Αυξάνει το οιστρογόνο στις γυναίκες. Και, ανακουφίζει από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Αυτό το βότανο είναι επίσης καλό για τους άνδρες και μειώνει την ανικανότητα και μπορεί ακόμη και να αυξήσει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων.