Απόσπασμα οφέλη για την υγεία της πικρό πεπόνι

Ο διαβήτης

Πικρό πεπόνι ελέγχει διαβήτη επειδή περιέχει υπογλυκαιμικών και ινσουλίνη-όπως ενώσεις που ελέγχουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα γλυκόζη πρόσληψης και χαμηλώνει.

Τον καρκίνο

Πικρό πεπόνι εκχύλισμα έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματική στην πρόληψη των καρκινικών κυττάρων από τον πολλαπλασιασμό, ιδιαίτερα στον καρκίνο του μαστού.

Υψηλή αρτηριακή πίεση

Πικρό πεπόνι εκχύλισμα περιέχει μηδενική χοληστερόλη και λίπη, η κατανάλωσή του μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση.

Ανοσοποιητικό αναμνηστικό

Πικρό πεπόνι εκχύλισμα μπορεί να βοηθήσει να χτίσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να αυξήσει την αντίσταση του οργανισμού σας ενάντια στη μόλυνση.


Διαταραχές του αίματος

Εκχύλισμα πικρό πεπόνι βοηθά στον καθαρισμό του αίματος. Είναι ευεργετικό στη θεραπεία διαταραχών του αίματος όπως το αίμα βράζει, κνησμός οφείλεται σε τοξιναιμία, ringworm και άλλους μυκητιασικές λοιμώξεις.

Αναπνευστικές διαταραχές

Το εκχύλισμα πικρό πεπόνι είναι χρήσιμη για τη μείωση αναπνευστικές διαταραχές όπως βρογχίτιδα και το άσθμα.

Ενέργεια

Η τακτική κατανάλωση εκχύλισμα πικρό πεπόνι έχει γίνει γνωστό για να βελτιώσουν το επίπεδο ενέργειας και την αντοχή.

Απώλεια βάρους

Πικρό πεπόνι χυμό βοηθά να καψει τις υπερβολικές θερμίδες και επίσης για τη μείωση λίπους της κοιλιάς.

Χοληστερόλη

Πικρό πεπόνι σε σκόνη μπορεί να βοηθήσει να διατηρήσει τα φυσιολογικά επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων στο ήπαρ και το αίμα.

Πονοκέφαλο

Πικρό πεπόνι εκχύλισμα μπορεί να είναι ευεργετική στη θεραπεία του hangover για τις ιδιότητες δηλητηρίαση από αλκοόλ που έχει. Επίσης, βοηθά να καθαρίσει και να θρέψει ηπατικά προβλήματα που προκαλούνται λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ.