Οφέλη για την υγεία του Sinomenine

Τι είναι Sinomenine σκόνη;

Sinomenine είναι ένα αλκαλοειδές που βρέθηκαν στη ρίζα του φυτού αναρρίχησης.

 

Sinomenium acutum το οποίο είναι εγγενές στην Ιαπωνία και την Κίνα. Είναι χρησιμοποιείται παραδοσιακά στο φυτικό φάρμακο σε αυτές τις χώρες, ως θεραπεία για τους ρευματισμούς και την αρθρίτιδα. Ωστόσο αναλγητική δράση της κατά άλλα είδη πόνου είναι περιορισμένη.

 

Sinomenine Powder είναι ένα παράγωγο μορφινάνης, που σχετίζονται με τα οπιοειδή, όπως λεβορφανόλη και την μη-οπιοειδή αντιβηχικό δεξτρομεθορφάνης. Τα αντι-ρευματικές αποτελέσματά του πιστεύεται ότι διαμεσολαβείται κυρίως μέσω απελευθέρωση ισταμίνης, αλλά μπορεί επίσης να εμπλέκονται άλλες επιδράσεις όπως παρεμπόδιση της προσταγλανδίνης, λευκοτριενίου και σύνθεσης νιτρικού οξειδίου.

 


Κύρια Καθήκοντα:

1.Evergreen sinomenine ζαχαροκάλαμο με ορισμένα αλκαλοειδή αναλγησία ηρεμία.

2.2.Sinomenine σκόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο αντιβηχικό κάνναβη, πτώση της αρτηριακής πίεσης. 3.Anti-φλεγμονώδη δράση των sinomenine σε σκόνη για την απελευθέρωση της ισταμίνης σε ισχυρή.

4.Animal πειράματα σοκ και οργανική βλάβη, sinomenine σκόνη χρησιμοποιείται για να προστατεύσει την κλινική θεραπεία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και νευραλγία.

 

εφαρμογή:

Σκόνη 1.Sinomenine μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως προϊόντα φροντίδας της υγείας, καθημερινές ανάγκες και τα καλλυντικά και άλλα πεδία.

2.Sinomenine σκόνη χρησιμοποιείται κυρίως σε φαρμακευτικό πεδίο για να είναι αποτελεσματική στην νευραλγία και ρευματικές disea se.