Οφέλη για την υγεία του Yucca εκχύλισμα με Sarsaponin

Υπάρχουν μερικές μελέτες που δείχνουν ότι yucca μπορεί να προσφέρει ορισμένα οφέλη. Υπάρχουν διαθέσιμες έρευνες στο Κρινοειδές φυτό και άνθος:


1. αρθρίτιδα

Μια έκθεση του 2006 που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της φλεγμονής προτείνει ότι yucca δείχνει υπόσχεση ως μια φυσική θεραπεία για την αρθρίτιδα. Σύμφωνα με την έκθεση, μια σειρά από αντιοξειδωτικά που βρέθηκαν σε Κρινοειδές φυτό και άνθος μπορεί να βοηθήσει να ανακουφίσει την αρθρίτιδα από τη μείωση της φλεγμονής.2. lowing χοληστερόλης

Το 2003 μια κλινική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Archives of Pharmacal έρευνας, καθημερινή κατάποση ενός συνδυασμού των Yucca schidigera και το φυτικό εκχύλισμα saponaria Quillaja για τέσσερις εβδομάδες μείωσε επίπεδα ολικής και LDL χοληστερόλης σε ασθενείς με υψηλά επίπεδα χοληστερίνης.


3. το οξειδωτικό στρες

Εκχύλισμα Yuccaμε μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες. Σε μια μελέτη του 2003 που δημοσιεύθηκε στη διατροφή, για παράδειγμα, εργαστηριακές δοκιμές αποκάλυψε ότι οι ενώσεις που προέρχονται από φλοιό Κρινοειδές φυτό και άνθος μπορεί να βοηθήσει προστασία έναντι του οξειδωτικού στρες από την επιβράδυνση μέχρι την παραγωγή των ελεύθερων ριζών στα αιμοπετάλια του αίματος.

Σύμφωνα με τη μελέτη, yucca μπορεί να βοηθήσει να ενισχύσει το σώμα #39; s άμυνα κατά των καρδιαγγειακών νοσημάτων.