Πώς μπορεί Olive Leaf Extract σας ωφελήσει;

Εκχύλισμα φύλλων ελιάς εξάγεται από την ελιά, που είναι ένα μικρό αειθαλές δέντρο που είναι εγγενές στην περιοχή της Μεσογείου.

 

Πώς μπορεί Olive Leaf Extract σας ωφελήσει;

 

Μεσογείου για χρόνια ισχυρίστηκε ότι έχουν πιο υγιή καρδιά, καθώς και χαμηλότερα περιπτώσεις των καρδιακών παθήσεων και προβλημάτων χοληστερόλης οφείλονται σε κατανάλωση ελαιολάδου. Λοιπόν, μελέτες σε ζώα έχουν υποστηριχθεί το αίτημά τους, δηλαδή παρόμοιο με το ελαιόλαδο, εκχύλισμα φύλλων ελιάς είναι καλό για την καρδιά. Με απλά λόγια, οι μελέτες σε ζώα δείχνουν ότι εκχύλισμα φύλλων ελιάς μπορεί να μειώσει την υψηλή πίεση του αίματος και να μειώσει τα υψηλά επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα.

 

Η έρευνα δείχνει επίσης ότι εκχύλισμα φύλλων ελιάς είναι ένας ισχυρός μαχητής κατά της νόσου. Στην πραγματικότητα, το βότανο είναι ιδιαίτερα βραβευθείς από πολλούς ειδικούς φυσικής ιατρικής για την ικανότητά της να ενισχύσει ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. Πιο συγκεκριμένα, το εκχύλισμα φύλλων ελιάς έχει την ικανότητα να δρα ως φυσικοί φονείς παθογόνα, τα οποία περιλαμβάνουν βακτήρια, ιούς, παράσιτα, μύκητες, και άλλοι παρόμοια.


 

Έτσι, πώς λειτουργεί το εκχύλισμα των φύλλων της ελιάς ως φυσικό δολοφόνος παθογόνα;

 

Μπορεί να καταστρέψει πολλά παθογόνα (ιοί, μύκητες, βακτήρια, κλπ) παρεμβαίνοντας με την ικανότητά τους να αναπαράγουν, η οποία τους εμποδίζει να εξαπλώνεται. Επιπλέον, ορισμένοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι εκχύλισμα φύλλων ελιάς βοηθά επίσης να καταστρέψει τους ιούς διεγείροντας το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού να παράγει περισσότερα κύτταρα που μάχονται την ασθένεια.

 

Ως εκ τούτου, το εκχύλισμα ελιάς άδεια πιστεύεται ότι είναι αποτελεσματική στο να βοηθήσει το σώμα για την καταπολέμηση συνήθως πολλά παθογόνα, καθώς και να βοηθήσει στην αποκατάσταση μιας σημαίας του ανοσοποιητικού συστήματος.

 

Τα οφέλη από εκχύλισμα φύλλων ελιάς χρησιμοποιείται συνήθως για την καταπολέμηση κρυολογήματα και τη γρίπη, καθώς και να βοηθήσει στην καταπολέμηση των λοιμώξεων μαγιά, και ιογενείς λοιμώξεις, όπως το σκληρό-to-θεραπεία της νόσου του Epstein-Barr, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, έρπητα ζωστήρα και του έρπητα.

 

Στην πραγματικότητα, οι γιατροί ανέφεραν ότι η χρόνια κόπωση και fibromylagia πάσχοντες συχνά βοήθησε από εκχύλισμα φύλλων ελιάς. Οι άνθρωποι με αυτές τις συνθήκες έχουν αναφέρει ότι εκχύλισμα φύλλων ελιάς ενίσχυσε την ενέργειά τους, σήκωσε sprits τους, και τους έδωσε μια ισχυρότερη αίσθηση της ευημερίας εντός ενός μηνός από τη λήψη συμπληρωμάτων εκχύλισμα φύλλων ελιάς.

 

Αυτό το φυτικό περιπλανηθεί φιλοξενεί επίσης αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν στην προστασία του οργανισμού από τη συνεχή επίθεση των ελεύθερων ριζών. Τα αντιοξειδωτικά εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες είναι πολύ δραστικές χημικές ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν κυτταρική βλάβη εντός του σώματος, εάν αφεθεί ανεξέλεγκτο.