Πώς λειτουργεί ο Hawthorn;

Σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, το εκχύλισμα μούρων Hawthorn θεωρείται μια σχετικά ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία για ήπια έως μέτρια συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια. Σε συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, η καρδιά έχει μειωμένη ικανότητα να αντλεί αποτελεσματικά το αίμα, συχνά λόγω προηγούμενης καρδιακής προσβολής. Τα μούρα Hawthorn μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην υψηλή αρτηριακή πίεση. Hawthorn φύλλα, λουλούδια και μούρα χρησιμοποιούνται από βοτανολόγους στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη θεραπεία της υπέρτασης σε συνδυασμό με τα συνταγογραφούμενα φάρμακα. Δεν έχω δει ακόμη αρκετές μελέτες σχετικά με το Hawthorn για να είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο hawthorn είναι αποτελεσματικός για την καρδιακή ανεπάρκεια και ίσως μερικές πιο αυστηρές δοκιμές που δείχνουν καλά αποτελέσματα θα με άφησαν στην κατηγορία των πιστών.

Τι είναι τα μούρα των hawthorn;

Το Hawthorn περιέχει φλαβονοειδή , προκυανιδίνες και άλλες δραστικές ενώσεις.

Hawthorn extract

Πώς λειτουργεί το hawthorn;

Αυτό το βότανο δρα ως αγγειοδιασταλτικό, αυξάνοντας την παροχή αίματος στην καρδιά και βελτιώνοντας την κυκλοφορία στα άκρα μειώνοντας την αρτηριακή αντίσταση. Ο Hawthorn έχει επίσης θετικά ινοτροπικά και β-ανασταλτικά αποτελέσματα, μαζί με αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη οφέλη. Μια μελέτη σε ανθρώπους δείχνει ότι ο hawthorn είναι συναισθηματικός στη μείωση της αρτηριακής πίεσης σε ασθενείς με διαβήτη.

Ποια μορφή είναι καλύτερη;

Το εκχύλισμα μεθανόλης ή αλκοόλης από μούρα μοσχοκάρυδας φαίνεται να είναι πιο αποτελεσματικό. Το Hawthorn πωλείται ως απλή σκόνη και διάφορες δραστικότητες εκχύλισης, συμπεριλαμβανομένων φλαβονο 10 τοις εκατό, εκχύλισμα μούρων Hawthorn 2 τοις εκατό vitexin, και φύλλα Hawthorn εκχύλισμα 2 τοις εκατό υπεροσίδια.