Πώς η ινουλίνη βοηθά να χάσετε βάρος;

Η ινουλίνη είναι ένα είδος υδατοδιαλυτό πρεβιοτικές ίνες που βρέθηκαν σε κρεμμύδια, πράσα, σκόρδο, σπαράγγι, αγκινάρα Ιερουσαλήμ και πολλά άλλα τρόφιμα. Η ινουλίνη είναι ένα πολυσακχαρίτη, έχει πολλά οφέλη για την ανθρώπινη, συμπεριλαμβανομένου του βάρους, τη χοληστερόλη και υποστήριξη του σακχάρου στο αίμα. Μια σημαντική λειτουργία βοηθώντας την απώλεια βάρους.

Πώς η ινουλίνη βοηθά να χάσετε βάρος;

Ινουλίνημπορεί να βοηθήσει μειώνοντας την όρεξη. Είναι ένα είδος φυτικών ινών, η οποία παραμένει περισσότερο χρόνο στο στομάχι, προκαλώντας αίσθημα κορεσμού και τη μείωση της πείνας.

Δρα στο μεταβολισμό των λιπιδίων. Αν μέσα σας δίαιτα πλούσια σε ινουλίνη προσθήκη τροφίμων, μείωση παρουσιάζεται στο σχηματισμό των λιπιδίων στο ήπαρ, λιπώδης ιστός πρόληψη μορφών.


Μειώνει την απορρόφηση του λίπους από το φαγητό σας. Ινουλίνη είναι μια έλξη δύσπεπτο ινώδεις λιπαρά οξέα και τα σάκχαρα στη διατροφή τροφίμων, την εξάλειψη του εντερικού κομματιού. Αυτή η διαδικασία αποτρέπει τόσο μακροθρεπτικών συστατικών στο αίμα και συσσωρεύονται στους λιπώδεις ιστούς, από τους διαφορετικούς μηχανισμούς.

Αποτρέπει τη γλυκόζη μετατρέπεται σε λίπος. Ίνα, λόγω ζύμωσης που παρουσιάζεται στο μικροχλωρίδας του παχέος εντέρου, βοηθά να μειώσει την απορρόφηση της γλυκόζης. Ως εκ τούτου, γλυκόζη αποτρέπεται από το να γίνει λιπαρών οξέων στο ήπαρ. Επιπλέον, αυτή η φυσική διαδικασία ελέγχει τα επίπεδα της γλυκόζης του αίματος.

Μειώνει τα επίπεδα λίπους στο αίμα. Αν το πέρασμα του αίματος λίπη, συσσώρευση του το ίδιο χαμηλό αίματος μειώνεται, ελέγχοντας έτσι τόσο χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων. Δυσλιπιδαιμία συνδέονται με την παχυσαρκία ασθένειες, και συχνά μπορεί να περιπλέξει την ποιότητα της ζωής.

Εκτός από αυτά τα βιολογικά οφέλη, ινουλίνη είναι πρεβιοτικά που διεγείρει φυσικό προϊόν εντερικής χλωρίδας και την ανάπτυξη των υγιών βακτηρίων όπως bifidobacteria. Ο μηχανισμός αυτός διεγείρει τις υπερασπίσεις και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Υπάρχουν πολλά οφέλη που ινουλίνης που έχει στο σώμα σας και, μέσα σε ένα αδυνάτισμα δίαιτα μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος και να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής.