Πώς Βατόμουρο κετόνες Βοήθεια απώλεια βάρους;

Όπως υποδηλώνει το όνομα, κετόνη σμέουρων προέρχεται από τον καρπό και είναι, στην πραγματικότητα, η κύρια ένωση υπεύθυνη για την γλυκιά μυρωδιά ενός βατόμουρο της. Επιπλέον, βατόμουρο κετόνη περιέχει μια ουσία η οποία είναι πολύ παρόμοια με synephrine. Synephrine συχνά στο εμπόριο ως ένα ισχυρό συμπλήρωμα υποστήριξης απώλεια βάρους? φέρνει το σπαθί και ασπίδα για την Μάχη των Αρδεννών.

Synephrine έχει διεγερτικές επιδράσεις που μπορεί να βοηθήσουν: προώθηση αυξημένο μεταβολικό ρυθμό, υποστηρίζουν μια φυσιολογική, υγιή όρεξη, και την υποστήριξη της ενέργειας enhacement. Με τα τρία από αυτά τα οφέλη εργασίας, μπορείτε να τρώτε λιγότερο και να κάψετε περισσότερες θερμίδες με τακτική άσκηση και μια υγιεινή, χαμηλή σε θερμίδες δίαιτα.

Επειδή σμέουρων κετόνη μοιάζει synephrine, έχει προταθεί ότι μπορεί να συμβάλει στη στήριξη παρόμοιο αποτέλεσμα απώλεια βάρους. Είναι, επίσης, φυσικά, και μπορεί να βοηθήσει στην εξέλιξη της απώλειας βάρους σας, χωρίς τις σκληρές παρενέργειες των συνθετικών ενώσεων διατροφής.


Πώς Βατόμουρο κετόνες Βοήθεια απώλεια βάρους;

Σε μια πρόσφατη μελέτη, χρησιμοποιώντας ποντίκια, οι επιστήμονες πρότειναν ότι σμέουρων κετόνη αυξημένη νοραδρεναλίνη που προκαλείται παχύς-απώλειας.

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ουσία αυτή υποστήριξη απώλεια βάρους λειτουργεί μέσω του ενζύμου λιπάση, η οποία είναι υπεύθυνη για την απελευθέρωση λιπαρών οξέων από το κύτταρο λίπους κατά τη διαδικασία της χρησιμοποίησης του λίπους. Όταν σμέουρων κετόνη είναι παρούσα στο σύστημά σας, έχει συμπεράνει κανείς ότι τα επίπεδα της εν λόγω αύξησης του ενζύμου και ως εκ τούτου ups το ποσοστό απελευθέρωσης λιπαρών οξέων.

Για όσους έχουν ήδη μετά από ένα σταθερό πρόγραμμα διατροφής και εκπαίδευσης, προσθέτοντας ένα βατόμουρο συμπλήρωμα κετόνη μπορεί να βοηθήσει, διότι μπορεί να βοηθήσει τα κύτταρα σας απελευθέρωση λιπαρών οξέων.

Μια άλλη μελέτη διαπίστωσε ότι η κετόνη σμέουρων είναι παρόμοια δομή με καψαϊκίνη. Η καψαϊκίνη, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση του μεταβολισμού, βρίσκεται σε πιπεριές τσίλι και καγιέν πιπεριές. Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν ότι η καψαϊκίνη δεν αντιδρούν καλά στα συστήματά τους, έτσι βατόμουρο κετόνη θα μπορούσε να είναι μια καλή εναλλακτική λύση.