Πώς Δόση Danshen Βοηθήστε μας να κρατήσουμε υγιή;

Danshen, μερικές φορές ονομάζεται κόκκινο φασκόμηλο, επιστημονική ονομασία Salvia miltiorrhiza, έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για να βοηθήσει τη θεραπεία ένα ευρύ φάσμα ιατρικών ανησυχίες, από την υψηλή χοληστερόλη στο διαβήτη τύπου 2. Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι τα οφέλη της δεν βασίζεται μόνο στην παλιά σύζυγοι "παραμύθια.

Danshen είναι ένα ισχυρό βότανο με πολλές ιδιότητες που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την υγεία σας. Αυτή τη στιγμή διανύει δοκιμές και μπορεί ακόμη και να γίνει η πρώτη παραδοσιακή κινεζική θεραπεία για να κερδίσουν την έγκριση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Μέχρι στιγμής, οι μελέτες που έχουν διεξαχθεί δεν παρέχουν αρκετά στοιχεία για να είναι πειστικά. Οι ερευνητές, ωστόσο, πιστεύουν ότι το βότανο δείχνει υπόσχονται στους ακόλουθους τομείς.Καρδιά

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Evidence-Based Συμπληρωματική και Εναλλακτική Ιατρική, οι περισσότερες παραδοσιακές χρήσεις για Danshen είναι για την καρδιά που σχετίζονται με προβλήματα, όπως:

Κυνάγχη

μυοκαρδίτιδα

Εμφραγμα

Μελέτες μέχρι στιγμής είναι ασαφές, αλλά μελλοντικά αποτελέσματα φαίνονται ελπιδοφόρα. Εάν ο γιατρός σας συνιστά να πάρετε το βότανο, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι βοηθά στην ανακούφιση πόνους στο στήθος. Αλλά δεν θα πρέπει να βασίζονται σε αυτό αποκλειστικά. Βεβαιωθείτε ότι είστε λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πτυχές των ιατρικών αναγκών σας, πριν την ενσωμάτωσή τους στη θεραπευτική αγωγή σας.

Διαβήτης

Αρκετές μελέτες δείχνουν ότι Danshen εκχύλισμα μπορεί να σας βοηθήσει να προστατεύσει από μερικά από τα δευτερογενή προβλήματα που συνδέονται με το διαβήτη, όπως η διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια ή ασθένεια των ματιών. Μια άλλη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Evidence-Based Συμπληρωματικής και Εναλλακτικής Ιατρικής διαπίστωσε ότι η χρήση Danshen-στάζει χάπια βοήθησε να βελτιώσει την οπτική λειτουργία σε άτομα με διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια.

Συκώτι

Όταν λαμβάνεται σε μορφή χαπιού, κόκκινο φασκόμηλο έχει επίσης δειχθεί ότι είναι αποτελεσματική σε αναγέννηση ήπατος σε αρουραίους, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Liver International. Θα μπορεί μια μέρα να κάνει το ίδιο για τα άτομα με σοβαρή ηπατική βλάβη.

Εάν πάσχετε από κίρρωση ή άλλα σοβαρά προβλήματα του ήπατος, ρωτήστε το γιατρό σας αν το βότανο αυτό μπορεί να σας βοηθήσει.