Πώς η σκόνη GABA μας ωφελεί;

Το GABA, αλλιώς γνωστό ως Gamma Amino Butyric Acid, χρησιμοποιείται γενικά σε συμπληρώματα βιταμινών για να απαλλαγούμε από άγχος και άγχος, έχει πολλά περισσότερα οφέλη.

GABA για Θεραπευτικές Γνωστικές Διαταραχές

Η σκόνη GABA δημιουργεί μια ηρεμία στους χρήστες και την ηρεμεί από το άγχος και την ανησυχία, θεραπεύοντας πολλές γνωστικές διαταραχές όπως η ΔΕΠΥ, τα συμπτώματα των οποίων μπορεί να προέρχονται από την ανησυχία αφήνοντας τον ασθενή να εστιάσει καλύτερα.

GABA για Θεραπευτική Κατάθλιψη

Δεδομένου ότι το GABA δεν είναι παρά ένας νευροδιαβιβαστής του εγκεφάλου που απελευθερώνεται για να δώσει στο σώμα σας μια αίσθηση « ηρεμίας », ωφελεί τους ανθρώπους που πάσχουν από κατάθλιψη, καθώς ανακουφίζει από τη διάθεση και σας κάνει να αισθάνεστε πιο θετικά, κάτι που οι άνθρωποι με κατάθλιψη στερούνται. Αυτό δεν κάνει τη σκόνη GABA μια θεραπεία για την κατάθλιψη καθώς η παροχή συμβουλών είναι ακόμα απαραίτητη για να βγούμε από αυτή την κατάσταση με φυσικό τρόπο.

GABA for Health

GABA για απώλεια βάρους

Παρόλο που το GABA ωφελεί τους ανθρώπους που είναι υπέρβαροι προάγοντας την απώλεια βάρους, ο τρόπος με τον οποίο το κάνει είναι εντελώς διαφορετικό. Για παράδειγμα, ενώ άλλα τρόφιμα μπορεί να καούν λίπος ή να αυξήσουν το μεταβολισμό, το GABA βοηθά στην απώλεια βάρους προωθώντας μια υγιή ρουτίνα ύπνου και φέρνει επίσης ένα άτομο πίσω σε μια πιο ευτυχισμένη κατάσταση βοηθώντας έτσι το ψυχολογικό πρόβλημα που προωθεί την υπερκατανάλωση τροφής.

GABA για Σεξουαλική Λειτουργία

Η σκόνη GABA μπορεί επίσης να συμβάλει στη βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας, καταπολεμώντας διάφορα θέματα σχετικά με τη σεξουαλική λειτουργία, τα οποία περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τον κακό ύπνο, την ανεπαρκή διατροφή και το άγχος. Σε πολλές περιπτώσεις, μεταξύ της στυτικής δυσλειτουργίας στους άνδρες, η ρίζα του προβλήματος έχει βρεθεί ότι είναι μια έλλειψη GABA στον εγκέφαλό σας.