Πώς να χρησιμοποιήσετε τα οφέλη της ρεσβερατρόλης;

Πώς λειτουργεί η ρεσβερατρόλη στο ανθρώπινο σώμα;

Όπως γνωρίζουμε, η ρεσβερατρόλη είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Αυτό αντιοξειδωτικά μπορούν να προστατεύσουν τα κύτταρα του σώματος σας από το κανονικό, αλλά επιζήμια, διαδικασία οξείδωσης. Μερικές έρευνες έχουν δείξει ότι η ρεσβερατρόλη μπορεί επίσης να προωθήσει την κανονική κυτταρική αναπαραγωγή.

Η ρεσβερατρόλη μπορεί επίσης να προωθήσει μια υγιή φλεγμονώδη αντίδραση, θα βοηθήσει να ανακουφίσει μερικών από το οξειδωτικό στρες και τη φλεγμονή που μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρη γήρανση. Τα οφέλη της ρεσβερατρόλης μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων από την οξείδωση και την προώθηση της καρδιάς και την αγγειακή υγεία.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα οφέλη της ρεσβερατρόλης ;

Ένας κανονικός τρόπος να επωφεληθούν από ρεσβερατρόλη κατανάλωση τροφών που περιέχουν υψηλές ποσότητες, όπως το μοβ σταφύλια, χυμό σταφυλιού, φιστίκια, cranberries και κόκκινο κρασί με πιο σκούρα. Επίσης, μπορείτε να πάρετε ρεσβερατρόλης σε μορφή συμπληρώματος, αλλά πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις ετικέτες ή ακολουθήστε τη συμβουλή του γιατρού.