Φαρμακευτικά Ιδιότητες kudzu του

Kudzu είναι καλό για πολλές ασθένειες και έχει ισχυρές φαρμακευτικές ιδιότητες. Kudzu χρησιμοποιείται για τη θεραπεία καρδιακών προβλημάτων, η υψηλή αρτηριακή πίεση, και τις συνθήκες με συμπτώματα πυρετό, πονοκέφαλο, ή δυσκαμψία του αυχένα. Kudzu χρησιμοποιείται επίσης στη θεραπεία των αλλεργιών, ημικρανίες, και διάρροια. Kudzu ρίζα τσάι χρησιμοποιείται ακόμη και για να ξεμεθύσει ένα μεθυσμένος.

 

Μια από τις πιο υποσχόμενες χρήσεις για kudzu είναι στη θεραπεία του αλκοολισμού και την απόσυρση εθισμό. Η ρίζα του φυτού kudzu χρησιμοποιείται σε σκόνη ή εκχύλισμα μορφή. Εννέα έως δεκαπέντε γραμμάρια kudzu εκχύλισμα ρίζας είναι σκόνη που λαμβάνονται καθημερινά για να αναστέλλουν την επιθυμία για αλκοόλ. Ρίζα Kudzu επίσης διεγείρει την αναγέννηση του ιστού του ήπατος, ενώ προστατεύει από τις τοξίνες. Οι επιστήμονες λένε ότι οι δύο ισοφλαβόνες, δαϊδζίνη και daidzein, έχει ο υπεύθυνος για αυτές τις ιδιότητες.Αυτές οι ισοφλαβόνες έχουν χημικές δομές που μοιάζουν με την ορμόνη οιστρογόνο. Φαίνονται για την προστασία από διαταραχές σχετιζόμενες με ορμόνες, όπως ο καρκίνος του μαστού και καρκίνοι του προστάτη. Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι οι ισοφλαβόνες pueraria έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, συγκρίσιμη με εκείνη των γνωστών αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε Οι αντιοξειδωτικές δυνάμεις της ισοφλαβόνες kudzu μπορεί να μειώσει τον μακροπρόθεσμο κίνδυνο του καρκίνου, με την πρόληψη των ελευθέρων ριζών στο DNA.

 

Ρίζες kudzu περιέχουν υψηλά επίπεδα ισοφλαβονών Pueraria (έως 12%), το οποίο είναι γνωστό ότι διευκολύνει τη βελτίωση της ροής του αίματος σε όλο το σώμα, να συμβάλει στη μείωση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, καθώς και τη βελτίωση της υγείας των οστών.

 

Kudzu αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην αρχαία, ανατολίτικα βότανα κείμενο του Shen Nong σε 100. μ.Χ. Αυτά τα συγγράμματα πει πώς kudzu χρησιμοποιείται στη θεραπεία του Wei ή επιφανειακές σύνδρομο. Kudzu έχει αναγνωριστεί ως ένα σημαντικό φυτικό φάρμακο στην Άπω Ανατολή εδώ και αιώνες.