Mulberry Leaf Extract Οφέλη για την υγεία

Συντριπτικές επιστημονικές αποδείξεις από έρευνες που διεξάγονται σε κορυφαία ιατρικά ιδρύματα στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ινδία, τη Γαλλία, και σε όλη την Ασία, αποδεικνύουν ότι η Mulberry Leaf είναι ένα από τα πιο ισχυρά φυσικά φυτικά συμπληρώματα, και δεν μπορεί πλέον να αγνοηθεί ως ένα ισχυρό λύση πολλά θέματα υγείας.

 

Μία από τις πιο ολοκληρωμένες μελέτες ήταν 5 ετών ερευνητικό πρόγραμμα που συμπερασματικά προσδιοριστεί Mulberry Leaf Extract να έχουν διάφορες προληπτικές επιδράσεις στην ενήλικη ασθένειες, διαχείρισης βάρους και βελτιώνει τη γενική ευεξία (βλέπε Research).

 

Μερικά από τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Μείωση του επιπέδου του σακχάρου στο αίμα

Συμβάλλει στην απώλεια βάρους και τη διαχείριση

καταστολή υπέρταση

Χαμήλωμα του επιπέδου χοληστερόλης στο σώμα

Ενίσχυση μέρη του σώματος, όπως το ήπαρ και τα νεφρά

Καταστολή μεταλλαξιγένεση των καρκινογόνων ουσιών

Ενίσχυση της οστικής μάζας

Βελτίωση του δέρματος

Βελτίωση της ικανότητας για την πέψη και την αφομοίωση

Εμπλουτισμό του αίματος και, στη διαδικασία, χαλαρωτικό των νεύρων

Χρήσιμες στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας

Χρήσιμο στην πρόληψη του καρκίνου του ήπατος μέσω της τακτικής χρήσης

Μεγάλη καλή πηγή με το υψηλό επίπεδο της πρωτεΐνης, βιταμίνες Α, C και Β οικογένεια των βιταμινών, θρεπτικών συστατικών, μέταλλα και αμινοξέα.Περισσότερα για τις ιδιότητες του αυτό το υπέροχο φυσικό χάρισμα, φύλλα μουριάς περιέχει GABA (γ-αμινοβουτυρικό οξύ), μια ένωση που μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση και να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος, ενισχύοντας παράλληλα τις μεμβράνες των αιμοφόρων αγγείων. Έχει πολυφαινολών, Isoquercitrin, και Astragalin, η φυσική σύνδεση σύνδεση μεταξύ των στοιχείων δημιουργεί ένα ισχυρό φυσικό συμπλήρωμα για να βοηθήσει στον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα.

 

Οι μελέτες δείχνουν ότι τα φύλλα μουριάς είναι η καφεΐνη δωρεάν, περιέχουν 15% - 28% πρωτεΐνη και είναι φορτωμένα με τα απαραίτητα αμινοξέα, ανάλογα με τις ποικιλίες. Τα φύλλα περιέχουν έξι φορές περισσότερο ασβέστιο από το πράσινο τσάι, 25 φορές περισσότερο από το γάλα και 40 φορές περισσότερο από λάχανο. Όσον αφορά την εξομάλυνση περιέχει 2,5 φορές περισσότερο από το πράσινο τσάι και 10 φορές περισσότερο από το σπανάκι. Φύλλα μουριάς είναι επίσης υψηλό σε περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα, αντιοξειδωτικά και δεν έχουν αντι-διατροφικοί παράγοντες ή τοξικές ενώσεις. Mulberry Leaf είναι γεμάτη από βιταμίνη Α, C, και Β οικογένεια των βιταμινών και είναι αποτελεσματική στη ρύθμιση του λίπους ενώ ενίσχυση του μεταβολισμού.

 

Επιπλέον, ένα από τα πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό που μπορεί να βρεθεί μόνο στο Mulberry Leaf είναι ένα συστατικό που είναι γνωστό ως μορανολίνη (1-δεοξυνοζιριμυκίνη / 1-DNJ), η οποία αναστέλλει ένα ένζυμο στην εντερική οδό (άλφα-γλυκοσιδάση) που συμμετέχουν στην πέψη των υδατανθράκων. Μορανολίνη ή 1-DNJ κρατά πίσω σύνθετους υδατάνθρακες, άμυλα, μαλτόζη και σακχαρόζη από το σπάσιμο σε γλυκόζη. Στην ουσία, αποτρέπει πράγματι ζάχαρη από την είσοδο στην κυκλοφορία του αίματος. Οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει έναν αριθμό βιολογικώς δραστικών ενώσεων σε εκχυλίσματα των φύλλων του λευκού μουριάς, Morus Alba που είναι αποτελεσματική στην καταστολή της προόδου της αθηροσκλήρωσης, η συσσώρευση χοληστερόλης πλούσια πλάκας στις αρτηρίες μας. Αυτό επιτυγχάνεται με την αναστολή της οξείδωσης της LDL-χοληστερόλης η οποία είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην ανάπτυξη της αθηροσκληρωτικής πλάκας. Αυτό το όφελος για την υγεία αποδεικνύεται ότι είναι πιο σημαντικό για τη θεραπεία του διαβήτη, η οποία έχει γίνει γρήγορα ένας από τους κορυφαίους ασθένειες στον κόσμο.