Φυσική σκόνη Acai Berry

Acai μούρο βαθιά στις ζούγκλες των Βραζιλικών τροπικών δασών, έχει αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος της τοπικής διατροφής για χρόνια. Οι αυτόχθονες πληθυσμοί σε αυτές τις περιοχές περιλαμβάνουν Acai μούρα σε πολλά από τα πιάτα τους. Μετά από προσεκτική μελέτη, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν πιο υγιείς, πιο φτωχοί και φαινόταν χρόνια μικρότερος από την πραγματική ηλικία τους. Τα μούρα Acai περιέχουν ένα ισχυρό μίγμα πολυφαινολών και αντιοξειδωτικών. Αυτά είναι φυσικά συστατικά φυτών και βότανα που βοηθούν το σώμα σας να αντισταθεί στην πρόωρη γήρανση που προκαλείται από τις τοξίνες.


Ως εκ τούτου, έρευνα Acai Berry Powder δείχνει ότι αυτοί οι άνθρωποι οδηγούν μακρύτερες, υγιέστερες ζωές, έχουν συνολικά μειωμένο κίνδυνο για παχυσαρκία, και γενικά απολαμβάνουν υψηλότερη ποιότητα ζωής.

Raw Material of Acai Berry Powder


Στη γενική καταναλωτική αγορά, το Acai Berry πωλείται ως κατεψυγμένος πολτός, χυμός ή συστατικό σε διάφορα προϊόντα από ποτά, συμπεριλαμβανομένου του αλκοολούχου σίτου, των smoothies, των τροφίμων, των καλλυντικών και των συμπληρωμάτων. Στη Βραζιλία, καταναλώνεται συνήθως ως ασαϊ ναι τιέλα.


Στη σύγχρονη κοινωνία, η σκόνη μούρων Acai μπορεί να προσφέρει έναν πλούτο διατροφής, και ευνοεί τη διατήρηση. Καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να αγοράσετε!