Χαρακτηριστικά νεοεσπεριδίνη διυδροχαλκόνη και τα πλεονεκτήματα

· High-Γλύκα, χαμηλή σε θερμίδες

Η γλυκύτητα της NHDC είναι περίπου 1500-1800 φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη σε συγκεντρώσεις όριο, εν τω μεταξύ, είναι περίπου 20-30 φορές πιο γλυκιά από τη σακχαρίνη. Επίσης, το η eohesperidin διυδροχαλκόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θωράκιση πικρία, λόγω της μεγάλης διάρκειας επίγευση.

Υδρόλυση NHDC στο σώμα, αλλά glycosido της ριζικής δεν συμμετέχει στο μεταβολισμό του ανθρώπινου σώματος, γι 'αυτό είναι μια καλή γλυκαντική ουσία χαμηλής θερμιδικής αξίας τρόφιμα.

 

· Μακράς διάρκειας επίγευση

Νεοεσπεριδίνη DC δοκιμάζει cleanlily, έχει μακρά aftertastes .Ως εκ τούτου, NHDC μπορεί να συνδεθεί με πικρή υποδοχέα, ακόμη και κάτω από το όριο γλυκύτητα του, και να μειώσει την πίκρα των φαρμακευτικών προϊόντων σε μορφή δισκίου ή σιροπιού. Για παράδειγμα, το Viagra περιέχει NHDC ως Πικρία Masking.

 

· Καλή σταθερότητα και υψηλή ασφάλεια

Νεοεσπεριδίνη DC είναι μη υγροσκοπικό, μη τοξικό, δεν προκαλεί τερηδόνα, είναι ασφαλές χωρίς παρενέργεια.


 

· Αντι-οξυγόνωσης

Νεοεσπεριδίνη διϋδροχαλκόνη (NHDC) έχει ισχυρή δράση αντι-οξείδωση (ισχυρότερη από εσπεριδίνη του). Μια μελέτη δείχνει ότι NHDC έχει αξιοσημείωτη επίδραση στην σαρώσεως σταθερές ελεύθερες ρίζες και τα αντιδραστικά είδη οξυγόνου (ROS), είναι οι πλέον αποτελεσματικοί αναστολείς του υπεροξειδίου του υδρογόνου και υποχλωριώδους. Επίσης, μπορούν να αναστείλουν NHDC αποικοδόμηση πρωτεΐνης, προστατεύουν το δέρμα πρόωρη γήρανση λόγω της έκθεσης σε υπέρυθρη ακτινοβολία, έτσι ώστε να είναι ένας παράγοντας αντι-μαυρίσματος και λεύκανση του δέρματος.

 

· Τα χαμηλότερα επίπεδα της χοληστερόλης και του σακχάρου στο αίμα

Νεοεσπεριδίνη διϋδροχαλκόνη αναστέλλει ρεδουκτάσης (HMG-CoA και ACAT) δραστηριότητα, μειώνει σημαντικά το περιεχόμενο της χοληστερόλης στο πλάσμα και ουδέτερο λιπίδιο στο σώμα, και εμποδίζει τη σκλήρυνση των αρτηριών και ασθενειών του συστήματος κυκλοφορίας του αίματος. Εν τω μεταξύ, μπορεί να βελτιώσει NHDC περιεκτικότητα ζωικό πλάσμα υψηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνη (HDI), προωθώντας έτσι το μεταβολισμό της χοληστερόλης.

Επίσης, NHDC αναστέλλει θηλαστικών άλφα-αμυλάσης, αυτό σημαίνει NHDC μπορεί να μειώσει την απορρόφηση του σακχάρου στο σώμα, και χαμηλότερο επίπεδο του σακχάρου στο αίμα. Γι 'αυτό είναι ένα πολύ καλό συμπλήρωμα για τους διαβητικούς.


· Πρόληψη Έλκη

Η ρανιτιδίνη, η οποία είναι ένα κοινό φάρμακο για τη μείωση του γαστρικού οξέος, NHDC αναμένεται να είναι ένα νέο συστατικό του πέψης, επειδή μπορεί να αναστέλλουν τη δράση της ισταμίνης, και να μειώσει την έκκριση γαστρικού οξέος και πεψίνης προφανώς.