Σιμπέρια οφέλη για την υγεία από το εκχύλισμα τζίνσενγκ

Το σιέρινο τζίνσενγκ είναι ένα φυτό που χρησιμοποιείται καθ 'όλη τη διάρκεια της ιστορίας στην Κίνα και τη Ρωσία. Ως φυτικό φάρμακο, η ρίζα του σιέριου ginseng είναι γνωστό ότι τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, αυξάνει την ενέργεια και μειώνει την κόπωση. Συμπληρώματα διατίθενται σε υγρές και στερεές εκχυλίσματα, σκόνες, κάψουλες, ταμπλέτες και τσάι.

 

Siberian ginseng extract


Σιβηρικό τζίνσενγκ για υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος

Το εκχύλισμα σιβηρικού τζίνσενγκ μπορεί να τονώσει το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος, βοηθώντας στην πρόληψη και αντιμετώπιση ιών, λοιμώξεων και ασθενειών. Σύμφωνα με το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ, όταν λαμβάνεται με ανδρογραφία, το σιέρινο τζίνσενγκ μπορεί να συμβάλει στη μείωση της έντασης και του μήκους του κοινού κρυολογήματος. Ο ίδιος συνδυασμός φυτών μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της γρίπης. Το σιέρινο τζίνσενγκ μπορεί επίσης να βελτιώσει τη γενική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος σε άτομα που παίρνουν τακτικά το σιβηρικό εκχύλισμα ginseng.

 

Σιβηρικό τζίνσενγκ για την ανακούφιση από το στρες

Το εκχύλισμα σιβηρικού ginseng είναι γνωστό για τις ικανότητές του κατά του στρες. Σύμφωνα με το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ, το φυτό πιστεύεται ότι ενισχύει την ικανότητα του σώματος να αντιμετωπίσει το άγχος, το οποίο μπορεί επίσης να αποτρέψει τις ασθένειες που σχετίζονται με το άγχος, όπως καούρα, διαταραχές στο στομάχι και πονοκεφάλους έντασης. Δεδομένου ότι το βότανο μπορεί να ενισχύσει την ηρεμία, ορισμένοι συμμετέχοντες ισχυρίζονται ότι επιτυγχάνουν βελτίωση της ποιότητας ζωής. Οι άνθρωποι που αγωνίζονται με ήπιο ή περιστασιακό άγχος, νευρικότητα ή υπερκινητικότητα μπορούν να επωφεληθούν από αυτές τις ιδιότητες μείωσης του στρες.