Έξι Φυσικό φυτά τα οποία μπορεί να ανακουφίσει την ακμή

Η ακμή είναι κάτι ενοχλητικό για όλους, τώρα υπάρχουν πολλά προϊόντα ακμής που περιέχουν φυσικά συστατικά, ας δούμε ποια φυσικά φυτά μπορεί να ανακουφίσει την ακμή;

1. Αγιόκλημα

Αγιόκλημα περιέχει luteolin, η οποία μπορεί να διαπερνά τους πόρους και είναι αποτελεσματικά βακτηριοκτόνο. Μπορεί επίσης να αποτρέψει μαρμελάδες μαλλί Προύσα, βοηθώντας το σμήγμα είναι συνήθως απαλλαγή, την πρόληψη των ιζημάτων και το σχηματισμό της ακμής σμήγματος του.

2. Forsythia

Φορσύθια έχει ένα ευρύ αντιμικροβιακό φάσμα, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και μπορεί να προωθήσει το σχηματισμό των φλεγμονωδών φραγμών, τη μείωση της διαπερατότητας των τριχοειδών, φλεγμονώδες εξίδρωμα, η μείωση της μερικής οίδημα που προκαλείται από την ακμή. Έχει το ανασταλτικό αποτέλεσμα για την έκκριση σμήγματος, εμποδίζοντας υπερβολικά λιπαρό δέρμα, μπορεί να βελτιώσει το λιπαρό δέρμα. Hypericum perforatum μπορεί να κρατήσει την καλή του δέρματος, μείωση της ακμής και θυλακίτιδα εμφάνιση.

3. Άγρια χρυσάνθεμο

Φαρμακολογικά πειράματα αποδεικνύουν ότι τα άγρια χρυσάνθεμο είναι ένα φυσικό «αντιβιοτικό», μπορεί να συγκρατήσει και να σκοτώσει τα είδη των βακτηρίων. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία διαφόρων φλεγμονών μέσα και έξω από το ανθρώπινο σώμα. Όταν η ακμή εμφανίζεται και ερυθρότητα αρχίζουν, με τη χρήση νερού με άγριο λουλούδι χρυσάνθεμο, τοπική φλεγμονή μπορεί να ελεγχθεί γρήγορα και μπορεί να αποτρέψει χρώση που προκαλείται από την ακμή.


4. Sophora flavescens

Sophora flavescens έχει τη λειτουργία της αποτοξίνωσης, ανακούφιση φαγούρα, ανοίγοντας την υγρασία, την εκκαθάριση θερμότητα και την εκκένωση φωτιά, έχει καλή θεραπευτική επίδραση στην πρώιμη ακμή. Μπορεί να αναστείλει την παραπολύ την έκκριση σμήγματος, μειώνουν το σχηματισμό της ακμής και να κρατήσει το δέρμα λείο. Είναι ένα από τα κύρια φάρμακο για την πρόληψη της ακμής.

5. Salviae Miltiorrhizae

Ρίζα Danshen μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος, αναστέλλοντας την ανάπτυξη acnes Propionibacterium στο θύλακα της τρίχας, τον έλεγχο της ακμής. Επιπλέον, πριν από την έμμηνο ρύση των γυναικών, η ανδρογόνων αύξησε, την τόνωση της σμηγματογόνων αδένων που εκκρίνουν exuberantly, εύκολη εμφάνιση της ακμής. Salviae ρίζα miltiorrhizae μπορεί να αναστέλλει ανδρογόνων στο σώμα, μειώνοντας την έκκριση σμήγματος, εμποδίζοντας την ακμή 's περιστατικό »στην« ειδική περίοδο ».

6. Κήπος Burnet Root

Ρίζα Garden Burnet παράγεται από την ειδική μέθοδο για την αποτελεσματική συστατικά του, μπορούν να διεισδύσουν στο θύλακα της τρίχας βαθιά, είναι ισχυρό αντισηπτικό, μπορεί γρήγορα να εξαλείψει την διόγκωση που προκαλείται από την πρόωρη ακμή. Ρίζα κήπο Burnet έχει στυπτική δράση, μπορεί να συρρικνωθεί τους μεγάλους πόρους, κάνοντας το δέρμα καθαρό και εξαίσια.

 

Απαλό υπόδειξη, ενώ χρησιμοποιείτε την κινεζική φυτικό φάρμακο για τη θεραπεία της ακμής, ο ασθενής θα πρέπει επίσης να δώσουν προσοχή στην καθημερινή φροντίδα του δέρματος, το πλύσιμο το πρόσωπό σας με ζεστό νερό κάθε μέρα, δεν συμπίεση ακμή, έτσι ώστε να αποφευχθεί η μόλυνση.