Σπονδυλική στήλη Ημερομηνία Χρήση Εκχύλισμα Σπόρων

Σπονδυλική στήλη Ημερομηνία Σπόρος Εισαγωγή:

Ημερομηνία της σπονδυλικής στήλης σπόρων είναι παραδοσιακή κινεζική βότανο. Σπονδυλική στήλη pe ημερομηνία σπόρος περιέχει jujuboside Α, Β jujuboside, betulinic οξύ, βετουλίνης και ect. Ημερομηνία της σπονδυλικής στήλης σπόρος χρησιμοποιείται για να καταπραΰνει τα νεύρα, να σταματήσει εφίδρωση, τρέφουν την καρδιά, να επωφεληθούν το συκώτι, τη θεραπεία της αϋπνίας, καθησυχάζω το μυαλό.

Το pe σπόρος ημερομηνία της σπονδυλικής στήλης είναι απόσπασμα από το φυσικό φυτό σπέρμα Ziziphi Spinosae που είναι κόκκινο καφέ σκόνη μετά την ειδική επεξεργασία του εκχυλίσματος. Η μορφή σκόνης με καλό χρώμα. Χρησιμοποιείται κυρίως για την ιατρική, καλλυντικά, τρόφιμα εθιστικό περιοχή ως πρώτες ύλες.

Σπόροι πεπλατυσμένο ή επίπεδη ωοειδή, μήκους 5-9 mm, 5-7 mm πλάτος, πάχους 3 mm. Επιφάνεια μοβ ή καστανοκόκκινο, λείο, γυαλιστερό, μερικές διαμήκεις ρωγμές. Πλευρά είναι επίπεδη, υπάρχει 1 η ανύψωση των γραμμών συντεταγμένη? Από την άλλη πλευρά ελαφρώς αυξημένα. Το ένα άκρο του σπηλαίου, ορατή γραμμική ουλή? Η άλλη πλευρά έχει ένα μικρό έθεσε σημεία. Σπόρων παλτό εύθραυστα, ενδοσπέρμιο λευκό, κοτυληδόνες 2, ανοιχτό κίτρινο, πλούσιο και λιπαρό. Micro, ελαφριά γεύση. Με μεγάλο κόκκο, πλήρη, λαμπερό, κόκκινο καφέ δέρμα, κίτρινο χρώμα σπόρων προτιμάται.

Κύρια λειτουργία:

1.Spine pe ημερομηνία σπόρου μπορεί να ενισχύσει την ασυλία?

2.Spine pe ημερομηνία σπόρων που χρησιμοποιήθηκαν για τη ρύθμιση των λιπιδίων στο αίμα?

3.Spine pe ημερομηνία σπόρου με την αποτελεσματική της χαμηλώνουμε τη φωτιά, αντισπασμωδικές?

4.Spine pe ημερομηνία σπόρων έχουν ένα καλό αποτέλεσμα για το καρδιαγγειακό σύστημα?

5.Spine pe ημερομηνία σπόρων μπορούν να βοηθήσουν για ένα καλό ύπνο και ηρεμία, και μπορεί να χρησιμοποιήσει την κατάθλιψη.

 

Εφαρμογή:

1. μπορεί να ενισχύσει την ασυλία?

2. χρησιμοποιούνται για τη ρύθμιση των λιπιδίων στο αίμα?

3. με την αποτελεσματική της χαμηλώνουμε τη φωτιά, αντισπασμωδικές?

4. έχουν ένα καλό αποτέλεσμα για το καρδιαγγειακό σύστημα?

5. μπορούν να βοηθήσουν για ένα καλό ύπνο και ηρεμία, και μπορεί να χρησιμοποιήσει την κατάθλιψη.