Μελέτες και έρευνες Σχετικά με Τζίντζερ Ρίζα

Μελετών και Ερευνών σχετικά με Τζίντζερ Ρίζα

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών μελετών, καθώς και από μικρές μελέτες που διεξήχθησαν μεταξύ ναυτία ναυτικοί ή επιβάτες του πλοίου, διαπίστωσε ότι η πιπερόριζα έχει γενικά μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα για την ανακούφιση της ασθένειας κίνηση από το εικονικό φάρμακο (ή ζάχαρη χάπια). Αρκετές συγκρίσεις μεταξύ τζίντζερ και τα συνταγογραφούμενα ή μη συνταγογραφούμενα φάρμακα έχουν διεξαχθεί για την ανακούφιση της ναυτίας της εγκυμοσύνης, αλλά τα αποτελέσματα είναι ασαφή.

 

Σε μερικές από τις μελέτες, παρόμοια αποτελεσματικότητα παρατηρήθηκε μεταξύ τζίντζερ και του φαρμάκου σύγκρισης, ενώ άλλες μελέτες βρέθηκε λιγότερο ή καθόλου αποτελεσματικότητα για πιπερόριζα σε σύγκριση με τα φάρμακα. Σε γενικές γραμμές, δεν παρατηρήθηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες από τη χρήση τζίντζερ, είτε για τη μητέρα ή το αναπτυσσόμενο μωρό. Ρίζα τζίντζερ έχει επίσης χρησιμοποιηθεί στη λαϊκή ιατρική για τη θεραπεία ήσσονος σημασίας γαστρεντερικά προβλήματα όπως κράμπες αερίου ή το στομάχι. Πρόσφατες μελέτες μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η πιπερόριζα επηρεάζει άμεσα το γαστρεντερικό σωλήνα, συμβάλλοντας στη βελτίωση του μυϊκού τόνου και για την πρόληψη ασυνήθιστα ταχεία και ισχυρή εντερική συσπάσεις.

 

Τα αποτελέσματα των περιορισμένες μελέτες σε ζώα με διαβήτη δείχνουν ότι η πιπερόριζα μπορεί να μειώσει τα επίπεδα στο αίμα του σακχάρου και της χοληστερίνης, ενώ επίσης μείωση της αρτηριακής πίεσης. Ωστόσο, δεν υπάρχουν μελέτες σε ανθρώπους με παρόμοια αποτελέσματα έχουν αναφερθεί. Μερικές μικρές μελέτες που έχουν διεξαχθεί σε ανθρώπους έχουν δείξει κάποια υπόσχεση για τις συμπληρωματικές τζίντζερ στη θεραπεία της τόσο οστεοαρθρίτιδας και ρευματοειδούς αρθρίτιδας.


 

Εάν ένα πρόσωπο έχει ασκήσει πάρα πολύ ή πάσχει από αρθρίτιδα ή ρευματισμούς, το τζίντζερ έχει γίνει γνωστό για την ευκολία της φλεγμονής των αρθρώσεων και των μυών. Λόγω τεράστια ιδιότητες κυκλοφορία αυξανόμενο της, η πιπερόριζα θεωρείται για να βελτιώσει την επιδερμίδα. Ginger εκχύλισμα ρίζας έχει μειωθεί νευρικότητα, χαλάρωσε τενοντίτιδα, και βοήθησε τον πονόλαιμο επιστρέψει στο φυσιολογικό. Μελέτες δείχνουν ότι η πιπερόριζα μπορεί να μειώσει τα επίπεδα χοληστερόλης με τη μείωση της απορρόφησης της χοληστερόλης στο αίμα και το ήπαρ. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην πρόληψη της εσωτερικής θρόμβων αίματος.

Νέα έρευνα σχετικά με Τζίντζερ Ρίζα

Ρίζα τζίντζερ αποτέλεσε πρόσφατα αντικείμενο μιας τρομάζοντας νέα έκθεση της έρευνας παρουσιάστηκαν στην Αμερικανική Ένωση για την συνέντευξη Cancer Research στο Φοίνιξ. Στη μελέτη, τζίντζερ πραγματικά κατέστειλε τα καρκινικά κύτταρα που υποδηλώνει ότι το βότανο ήταν σε θέση να τροφοδοτήσει την απόπτωση ή τον θάνατο των καρκινικών κυττάρων. Η πιπερόριζα έχει αποδειχθεί ότι λειτουργεί ενάντια στο δέρμα, των ωοθηκών, του παχέος εντέρου και του καρκίνου του μαστού. Αλλά δεν είχε αποδειχθεί για να σταματήσει την εξέλιξη του καρκίνου μέχρι τώρα. Ωστόσο, απαιτείται περισσότερη έρευνα για να επιβεβαιωθεί αυτό.

 

Αυτό το συναρπαστικό βότανο του πλανήτη στο σύστημα. Τα κύρια ενεργά συστατικά στο τζίντζερ είναι τερπένια (αρκετά παρόμοια με τη χημική δράση του νέφτι) και ένα ελαιο-ρητίνη που ονομάζεται έλαιο τζίντζερ. Αυτά τα δύο, και άλλα δραστικά συστατικά σε τζίντζερ, παρέχουν αντισηπτικό, λέμφο-καθαρισμού, η κυκλοφορία-τόνωση, και ήπιο ποιότητες ανακούφιση της δυσκοιλιότητας, μαζί με μια ισχυρή δράση εφίδρωση επαγωγής που είναι αρκετά αποτελεσματικό στον καθαρισμό του συστήματος από τις τοξίνες. "