Η σύνηφρίνη και η σύνεφρίνη HCL

Η Synehrine και η Synephrine HCL (υδροχλωρική συννεφρίνη) κατέχουν τις ίδιες λειτουργίες στην απώλεια βάρους και τη θεραπεία του βρογχικού άσθματος και της καταπληξίας / υπότασης / προσβολής σε κατάσταση λειτουργίας. Αλλά αυτά τα δύο συστατικά είναι εντελώς διαφορετικά από τις πηγές.

 

Όπως είναι γνωστό σε προηγούμενες εισαγωγές απώλειας βάρους synephrine , η Synephrine (ή oxedrine) εξάγεται από τους ανώριμους καρπούς του Citrus aurantium και οι κοινές ονομασίες του είναι το Bitter Orange, Sour Orange και Zhi shi. Η συμπαγής πορτοκαλί εκχύλισμα πορτοκαλιού είναι ένα φυσικό διεγερτικό χωρίς να βλάπτει το κεντρικό νευρικό σύστημα, σε αντίθεση με την εφεδρίνη ή άλλα διεγερτικά. Έχουν εγκριθεί ανεπιθύμητες ενέργειες με το Synephrine ότι μόνο η αρτηριακή πίεση θα αυξηθεί ελαφρά μετά τη λήψη.


Bitter Orange Extract Synephrine

 

Το Synephrine HCL λαμβάνεται με χημική σύνθεση από φαινόλη και βενζόλιο. Είναι εντελώς χημικό συστατικό, όχι φυσικό, όπως δείχνουν μερικοί έμποροι για τις εισαγωγές τους. Φυσικά, η προηγμένη τεχνολογία σύνθεσης μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε υψηλής καθαρότητας Synephrine HCL και θα μπορούσατε να την προσθέσετε σε συμπληρώματα διατροφής σε κατάλληλη δοσολογία.

 

Η παχυσαρκία συσχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο υπέρτασης και εγκεφαλικού επεισοδίου και θνησιμότητας. Είναι ίσως ένα μείζον πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε σήμερα. Το κόστος απώλειας βάρους θα καταλάβει ένα μεγάλο μέρος των εισροών μας. Για να μειωθούν τα έξοδα, το χαμηλό κόστος της HNC πρέπει να έχει καλή αγορά.


Για λόγους προστασίας της υγείας και του περιβάλλοντος, σας προτείνουμε να αγοράσετε τη φυσική πηγή synephrine ως κατασταλτικά της όρεξης. Μετά από όλα, μπορούμε να υιοθετήσουμε την παρούσα τεχνολογία εξαγωγής και να πάρουμε υψηλά περιεχόμενα της σινεφρίνης από τα εσπεριδοειδή ως 98% min δοκιμασμένα με HPLC. Τα προϊόντα χαμηλής τιμής μπορούν να μας βοηθήσουν να εξοικονομήσουμε χρήματα σε κάποιο βαθμό, αλλά δεν θα ωφελήσουμε ίσως την υγεία μας για μακροπρόθεσμη εξέταση.