Τρία βασικά οφέλη για την υγεία της οργανικής σκόνης χόρτου κριθαριού

Η οργανική σκόνη χόρτου κριθαριού γίνεται από τα αποξηραμένα νεαρά φύλλα του φυτού κριθαριού. Ήδη από το 7000 π.Χ., το χόρτο κριθαριού έχει καλλιεργηθεί και καταναλωθεί για τα πολλά διατροφικά του οφέλη.


1. Διατροφική Ισχύς: Η οργανική σκόνη χόρτου κριθαριού μπορεί να υπερηφανεύεται για μια σειρά από διατροφικά οφέλη, συμπεριλαμβανομένων αρκετών σημαντικών βιταμινών όπως οι βιταμίνες Α, C, β-καροτένιο, φολικό οξύ, παντοθενικό οξύ και πολλαπλές βιταμίνες Β. Η σκόνη γρασιδιού σίτου σίτου λέγεται ότι περιέχει σχεδόν επτά φορές την ποσότητα βιταμίνης C ως πορτοκάλια και περισσότερο από έξι φορές την ποσότητα καροτίνης ως σπανάκι. Είναι επίσης γεμάτο με σημαντικά θρεπτικά συστατικά και μέταλλα όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, φώσφορο, κάλιο και ψευδάργυρο.


organic barley grass powder


2. Συσκευασμένο με πρωτεΐνη: Η οργανική σκόνη χόρτου κριθαριού περιέχει 18 αμινοξέα συμπεριλαμβανομένης μιας πλήρους πηγής των απαραίτητων αμινοξέων που χρειάζεται το ανθρώπινο σώμα, αλλά δεν μπορεί να παράγει μόνο του. Το πρόσθετο πλεονέκτημα των πρωτεϊνών κόνεως κριθαριού είναι ότι είναι πολυπεπτίδια. Μικρότερες πρωτεΐνες που μπορούν να απορροφηθούν απευθείας στο αίμα όπου προάγουν τον μεταβολισμό των κυττάρων και εξουδετερώνουν ουσίες που είναι κακές για την υγεία μας.


3. Η δύναμη της χλωροφύλλης: Η χλωροφύλλη φέρνει πολλαπλά οφέλη για το ανθρώπινο σώμα. Η οργανική σκόνη χόρτου κριθαριού μας είναι πλούσια σε χλωροφύλλη η οποία προσφέρει πολλά οφέλη. Είναι αντιβακτηριακό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σώμα ως θεραπευτικό μέσο. Μπορεί επίσης να αποκαταστήσει τα κύτταρα του αίματος και να βοηθήσει στον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Επιπλέον, η χλωροφύλλη εξουδετερώνει τις τοξίνες στο σώμα και βοηθά στον καθαρισμό του ήπατος.


Καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σκόνη οργανικών χόρτων κριθαριού!