Χρησιμοποιεί ιπποφαές

Ιπποφαές αναφέρεται στις ιπποφαές το ραμνοειδές φυτών, η χρήση του ως ένα συμπλήρωμα μπορεί να αναφέρεται είτε στα φύλλα του φυτού ή τα μούρα που φέρει? Επιπλέον, τα μούρα μπορεί να συμπληρωθεί είτε ως ξηρή σκόνη ιπποφαές ή ως ένα έλαιο που προέρχεται από τα μούρα. Όλα τα μέρη του φυτού φαίνεται να είναι βιοδραστικά.

Ιπποφαές είναι μια καλή πηγή φλαβονοειδών, κυρίως εκείνων που σχετίζεται δομικά με quercetin και kaempferol . Έχει επίσης το περιεχόμενο procyanidin όπως και μερικά άλλα φυτά, με κάποια επιγαλλοκατεχίνη και γαλλοκατεχίνη, καθώς και. Ενώ Hippophae rhamnoides δεν έχει κάποια καλά ερευνηθεί μοναδικές ιδιότητες, αλλά φαίνεται να είναι μια καλή πηγή συλλογική κοινών φλαβονοειδών ενώσεων.

Χρήσεις του Ιπποφαές

Μειώνει την αρτηριακή πίεση

Στη φυσική ιατρική, υπάρχουν πολλές χρήσεις και ενδείξεις για το εκχύλισμα θάλασσα buckthorn . Τα φύλλα και τα άνθη που χρησιμοποιούνται για την αρθρίτιδα, έλκη γαστρεντερικού, ουρική αρθρίτιδα και δερματικά εξανθήματα και ερεθισμούς. Τσάι που γίνεται από τα φύλλα περιέχει βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, αντιοξειδωτικά, αμινοξέα και λιπαρά οξέα. Το τσάι χρησιμοποιείται συνήθως για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερόλης του ορού, την πρόληψη και τη θεραπεία των ασθενειών των αιμοφόρων αγγείων, και για την αύξηση της ανοσίας.


Sea buckthorn

 

Καρδιαγγειακά Οφέλη

Ιπποφαές είναι μια συμπληρωματική πηγή βιταμινών C, Α και Ε, β-καροτένιο , μέταλλα, αμινοξέα και λιπαρά οξέα. Μια πρόσφατη μελέτη δείχνει ότι Ιπποφαές σπορέλαιο μπορεί να είναι αποτελεσματική για να βοηθήσει στην απώλεια βάρους. Κινέζοι ερευνητές έχουν ολοκληρώσει μια μελέτη που υποδηλώνει ότι το εκχύλισμα ιπποφαές μπορεί να μειώσει τη χοληστερόλη, μειώνουν τη στηθάγχη και τη βελτίωση της καρδιακής λειτουργίας σε ασθενείς με καρδιακή νόσο. Έρευνα σχετικά με Ιπποφαές που σχετίζεται με την απώλεια βάρους, καρδιακές παθήσεις και της χοληστερόλης επίπεδα βρίσκονται σε εξέλιξη και εμφανίζονται ως πολλά υποσχόμενη με βάση τα αρχικά αποτελέσματα.

 

Καταπραΰνει το δέρμα και βελτιώνει την όραση

Τα μούρα buckthorn θάλασσα χρησιμοποιείται για την πρόληψη των λοιμώξεων του δέρματος, τη βελτίωση της όρασης, και την επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης. Το τσάι είναι συνήθως εφαρμόζεται σε ηλιακά εγκαύματα για να μειωθεί το πρήξιμο και τον ερεθισμό καθώς και η προώθηση της επούλωσης.

 

πρόσθετες χρήσεις

Seabuckthorn σπόρου ή έλαιο μούρο χρησιμοποιείται για το άσθμα, στηθάγχη, υπερλιπιδαιμία (υψηλή χοληστερόλη), ως αντιοξειδωτικό και ως αποχρεμπτικό. Έλαιο Ιπποφαές χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική για να επιβραδύνει την μείωση της ψυχικής ευκινησία που συνδέονται με τη γήρανση και να μειώσει τις παρενέργειες του καρκίνου και του καρκίνου θεραπείες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της ανθρώπινης γαστρεντερικής οδού (GI οδού) ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων των ελκών, GERD, στομαχικές διαταραχές, δυσπεψία και δυσκοιλιότητα.