Λαχανικά με απιγενίνη είναι βασικά καρκίνου μαχητέςΜπορείτε να σκεφτείτε μαϊντανός είναι throwaway γαρνιτούρα, σέλινο είναι ένα σνακ που παρέχει λιγότερες θερμίδες από ό, τι χρειάζεται για να χωνέψει και αγκινάρες προορίζονται μόνο για ντιπ.


Αλλά τα πραγματικά περιστατικά: οι τρεις λαχανικά, βασικά στοιχεία της μεσογειακής δίαιτας, έχουν φορτωθεί μεαπιγενίνη, μια φλεγμονή μαχητής που σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα. Αυτά τα τρόφιμα μπορούν να ενισχύσουν (μερικές μελέτες παρουσιάζουν ότι κάνει πακλιταξέλη, χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ορισμένων μορφών καρκίνου του μαστού, πιο αποτελεσματική) θεραπείες για τον καρκίνο ή την πρόληψη του καρκίνου (μαστού, παχέος εντέρου, δέρμα, του θυρεοειδούς και λευχαιμία) στην πρώτη θέση.


Υπάρχουν 50 τρισεκατομμύρια να 75 τρισεκατομμύρια κύτταρα του σώματος, και αναπόφευκτα κάποια από αυτά θα εξελιχθούν σε καρκινικά. Αλλά όταν το ανοσοποιητικό σας σύστημα να χτυπήσετε τους έξω, ποτέ δεν θα ξέρετε ή φροντίδα που ήταν εκεί.


Η διατροφή σας είναι ένα σημαντικό συστατικό των πυρομαχικών που χρειάζεστε για αυτή τη μάχη, και απιγενίνη αναδύεται ως το σκληρότερο μαχητής του καρκίνου στο διάδρομο προϊόντα. Εκτός από το μαϊντανό, το σέλινο και αγκινάρες, θα το βρείτε σε μήλα, κεράσια, σταφύλια, Χαμομήλι τσάι και το κρασί και σε βότανα όπως εστραγκόν, cilantro, γλυκόριζα, δυόσμο, βασιλικό και ρίγανη.