Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα του λευκού εκχυλίσματος των νεφρών;

Λευκό εκχύλισμα κόκκινου φασολιού για απώλεια βάρους

Προφανώς το κύριο όφελος του λευκού εκχυλίσματος των φασολιών είναι το γεγονός ότι μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους. Όπως αναφέρθηκε, οι υδατάνθρακες έχουν φυσικά υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, μετατρέπονται εύκολα σε σάκχαρα γλυκόζης, με οποιοδήποτε υπόλοιπο αποθηκεύεται ως λίπος σώματος και μπορεί επίσης να οδηγήσει σε υπερβολική έκκριση ινσουλίνης, γεγονός που μπορεί επίσης να οδηγήσει σε λίπος κέρδος. Βασικά, το λευκό εκχύλισμα νεφρών σημαίνει ότι οι υδατάνθρακες δεν υποβάλλονται σε πέψη και αναλύονται με αυτόν τον τρόπο, έτσι αποθηκεύουμε πολύ, πολύ, λιγότερα και κερδίζουμε λιγότερο σωματικό λίπος ως αποτέλεσμα.


Λευκό εκχύλισμα νεφρού

Λευκό εκχύλισμα φασολιών για βελτίωση της πεπτικής υγείας

Οποιοσδήποτε υπόλοιπος υδατάνθρακας και άμυλα που δεν έχουν αποβληθεί από το σώμα, θα καταστραφούν και θα χρησιμοποιηθούν ως πηγή τροφής για υγιή βακτήρια που ζουν στο παχύ έντερο και στο πεπτικό σύστημα. Αυτό το λευκό εκχύλισμα νεφρών εξασφαλίζει ότι τα βακτήρια παραμένουν υγιή και λειτουργούν σωστά, πράγμα που βελτιώνει την πεπτική υγεία σε μια ολόκληρη σειρά διαφορετικών τρόπων.

Λευκό εκχύλισμα κόκκινου φασολιού για ρύθμιση ζάχαρης αίματος

Οι υδατάνθρακες μπορούν να έχουν πολύ αρνητικές επιπτώσεις στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα μας, ειδικά στην περίπτωση απλών υδατανθράκων, καθώς απορροφώνται πολύ γρηγορότερα από τους πολύπλοκους υδατάνθρακες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη ευαισθησία στην ινσουλίνη, μπορεί να βάλει το πάγκρεας υπό αυξημένη πίεση και μπορεί να οδηγήσει σε υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα, τα οποία όχι μόνο συνδέονται με την παχυσαρκία, αλλά μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε συνθήκες όπως ο διαβήτης τύπου 2. Το λευκό εκχύλισμα νεφρών, ωστόσο, βοηθά στην εξουδετέρωση των επιδράσεων των υδατανθράκων, βοηθώντας έτσι στη ρύθμιση και τη μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.


Θέλετε να πάρετε περισσότερες εκκρίσεις για απώλεια βάρους; Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!