Τι μπορεί να μας ωφελήσει το εκχύλισμα αγκινάρας;

Τι είναι το εκχύλισμα αγκινάρας;

Οι αγκινάρες έχουν μακρά ιστορία που βοηθούν την πέψη που χρονολογείται από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Πρόσφατα στοιχεία έχουν αποκαλύψει πολλά πρόσθετα οφέλη που ξεπερνούν το πεπτικό σύστημα. Ενώ απλά τρώει αγκινάρες θα προσφέρει κάποια οφέλη, η άμεση συμπλήρωση είναι πιο αποτελεσματική. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα εκχυλίσματα αγκινάρας είναι σε θέση να απομονώσουν την ένωση γνωστή ως κυναρίνη, η οποία εξασφαλίζει συνοχή στην ισχύ και την αποτελεσματικότητα.

Artichoke Extract

Αφέψημα αγκινάρας απόσπασμα

Τα φύλλα αγκινάρας αποδίδουν την υψηλότερη ποσότητα κυαναρινών και άλλων ευεργετικών ενώσεων κυτταρικής υγείας όπως η λουτεολίνη και τα χρωμογόνα οξέα. Αυτές οι ενώσεις προάγουν την υγιή διέγερση της πεπτικής διαδικασίας.

Το εκχύλισμα αγκινάρας έχει επίσης ιδιότητες κυτταρικής υγείας ανώτερες από εκείνες του δεντρολίβανου και της ρίζας των πικραλίδα. Στην πραγματικότητα, το εκχύλισμα αγκινάρας έχει ένα από τα υψηλότερα περιεχόμενα κυτταρικής υγείας μεταξύ των λαχανικών. Ως συμπλήρωμα κυτταρικής υγείας, αυτό το εκχύλισμα αγκινάρας μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών σας προστατεύοντάς το από ζημιές από τις ακτίνες UV.