Τι μπορεί να κάνει η κόνις Chlorella για εμάς;

Το Chlorella είναι ένα στέλεχος από πράσινα φύκια που αναπτύσσεται σε γλυκό νερό. Αυτή η σούπερ τροφή εμφανίστηκε πριν από 540 εκατομμύρια χρόνια και ήταν η πρώτη μορφή φυτικής ζωής με έναν καλά καθορισμένο πυρήνα. Η κατανάλωση σκόνης chlorella θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την ενέργειά σας και να βελτιώσετε την πέψη. Είναι άφθονο στην χλωροφύλλη, η οποία έχει την ικανότητα να αποτοξινώνει το σώμα συνδέοντας τις τοξίνες και τα βαρέα μέταλλα που υπάρχουν στο σώμα μας από τα τρόφιμα, το νερό και το περιβάλλον.

 

Η κόνις Chlorella περιέχει βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που απαντώνται στη φύση και περιλαμβάνουν: βιταμίνη C, βιταμίνη Α, χλωροφύλλη, λουτεΐνη, θειαμίνη (Β1), ριβοφλαβίνη (Β2), νιασίνη, παντολεϊκό οξύ, φολικό οξύ, Β12, βιοτίνη, χολίνη, λιποϊκό οξύ και ινοσιτόλη Εκτός από τα ορυκτά φωσφόρου, ασβεστίου, ψευδαργύρου, μαγνησίου, σιδήρου και πρωτεϊνών.

 

Η σκόνη Chlorella βοηθά στην αύξηση του επιπέδου της αλβουμίνης στο σώμα. Η αλβουμίνη είναι μια πρωτεΐνη που υπάρχει συνήθως στην κυκλοφορία του αίματος. Προστατεύει από ασθένειες όπως ο καρκίνος, ο διαβήτης, η παγκρεατίτιδα, η αρθρίτιδα, η κίρρωση, η ηπατίτιδα, η αναιμία και η πολλαπλή σκλήρυνση.


Chorella Powder