Τι μπορούμε να πάρουμε από το Goji Berry Extract;

Τα μούρα Goji έχουν χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική για πάνω από 2.000 χρόνια. Μερικοί μύθοι αναφέρουν ότι τα μούρα goji τρώγονταν από μοναχούς στα βουνά των Ιμαλαΐων πριν από χιλιάδες χρόνια και βυθίστηκαν σε ζεστό νερό για να βοηθήσουν στο διαλογισμό και να αποκτήσουν μεγαλύτερη υγεία, ζωτικότητα, μακροζωία, ενέργεια και αντοχή. Για περισσότερα από 6.000 χρόνια, Που χρησιμοποιείται από τους Κινέζους και τους Θιβετιανούς για τη θεραπεία ποικίλων συνθηκών υγείας από την προώθηση της υγείας του ήπατος στην ενίσχυση των οστών και του ανοσοποιητικού συστήματος και τη βελτίωση της όρασης.

 Raw Material of Goji Berries Extract

Τα μούρα Goji είναι εξαιρετικά θρεπτικά πυκνά και ταξινομούνται ως σούπερ τροφή. Το εκχύλισμα Goji παρέχει δεκαεννέα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένων των εννέα βασικών συστατικών που είναι απαραίτητα για όλες τις λειτουργίες του σώματος. Goji μούρα παρέχουν

Υψηλότερα επίπεδα βιταμίνης C από τα πορτοκάλια.

21 ανόργανα ιχνοστοιχεία, όπως το γερμάνιο, που σπάνια βρίσκονται στα τρόφιμα και ένα ισχυρό ανοσοποιητικό.

Σημαντικά επίπεδα βήτα-σιτοστερόλης και αντιφλεγμονώδης παράγοντας και βελτιστοποιητή της υγείας του προστάτη που ονομάζεται σολβαβετινόνη.

Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα που αποτελούν πρόδρομες ορμόνες και είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ORAC (μετρά το συνολικό αντιοξειδωτικό δυναμικό) για κάθε τρόφιμο.


Θέλετε να πάρετε αυτό το superfood; Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα χωρίς δισταγμό.