Τι είναι το Alpha-Arbutin;

Η άλφα-αλβουτίνη, η οποία καταστέλλει την ανεπιθύμητη χρωστική ουσία αντί να σκοτώνει τα κύτταρα που παράγουν χρωστικές ουσίες, είναι πολύ πιο ασφαλής στη χρήση από τις σκληρές χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται σε άλλες κρέμες δέρματος.

Τι είναι το Alpha-Arbutin;

Η κύρια πηγή για το Alpha-Arbutin είναι ένας μικρός αειθαλής θάμνος που ονομάζεται Bearberry, και προέρχεται από τα φύλλα αυτού του βουνού. Bearberry μεγαλώνει πάνω από το μεγαλύτερο μέρος του Βόρειου ημισφαιρίου.

Η αρβουτίνη προέρχεται από τα φύλλα του bearberry λόγω των ιδιαιτέρων ανασταλτικών της μελανίνης. Η αρβουτίνη και άλλα εκχυλίσματα φυτών θεωρούνται ασφαλείς εναλλακτικές λύσεις για τους συνήθεις χρωστικούς και αναγωγικούς παράγοντες που κάνουν το δέρμα πιο δίκαιο.

Η αρβουτίνη υπάρχει σε δύο διαμόρφωση, άλφα και βήτα. Η αλφα διαμόρφωση προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα και είναι η προτιμώμενη μορφή για εφαρμογές φωτισμού δέρματος.

Οι ιατρικές μελέτες έχουν δείξει ότι είναι πολύ αποτελεσματικές για τον φωτισμό του δέρματος. Υπάρχουν διπλώματα ευρεσιτεχνίας που καλύπτουν τη χρήση του για τοπικά προϊόντα φωτισμού δέρματος. Η Alpha-Arbutin δεν φαίνεται να έχει κακές παρενέργειες και ορισμένες κυβερνητικές μελέτες έχουν δείξει ότι είναι ασφαλές στη χρήση.

Alpha-Arbutin