Τι είναι το εκχύλισμα αγκινάρας;

Η Αγκινάρα Globe ή επίσης γνωστή ως Cynara Scolymus, είναι τοπική στη βόρεια Αφρική, τη νότια Ευρώπη και τις Κανάριες Νήσους. είναι ένα από τα πιο εδραιωμένα φυτά του πλανήτη. Είναι καταπληκτικό και έχει μωβ κεχριμπάρι. Ο ιστός των πετάλων με αιχμηρά άκρα, που ονομάζονται "εγκάρσια" και η καρδιά του κεφαλιού του λουλουδιού, καταναλώνονται ως λιχουδιά. Τα ουσιαστικά φυλλώδη φύλλα του φυτού και τα εκχυλίσματα τους χρησιμοποιούνται θεραπευτικά.

 

Η Αγκινάρα Globe χρησιμοποιήθηκε επίσης ως πεπτική βοήθεια από τους Ρωμαίους και τους Αρχαίους Έλληνες και καταναλώθηκε μόνο από τον πιο παγκόσμιο κύκλο των ατόμων. Κατά τη διάρκεια του τέταρτου αιώνα π.Χ., η αγκινάρα Globe χρησιμοποιήθηκε από τους ανθρώπους ως φάρμακο, και μερικές φορές τροφή. Μπορεί να δει στα αιγυπτιακά σχέδια για τη θυσία και τη γονιμότητα.


artichoke extract

 

Δεν υπήρχαν αρχεία των αγκινάρων που να χρησιμοποιούνται μέχρι τον δέκατο έκτο αιώνα, όταν καταγράφηκε η χρήση αγκινάρας για ηπατικά προβλήματα και ίκτερο. Κατά το έτος 1850, ένας γάλλος γιατρός χρησιμοποίησε συμπύκνωμα αγκινάρας για να θεραπεύσει ένα παιδί που είχε ίκτερο για ένα μήνα χωρίς αλλαγή από τα φάρμακα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνέχεια. Αυτοί οι κίνητροι αναλυτές να ολοκληρώσουν περισσότερες μελέτες και ήταν υπεύθυνοι για τα δεδομένα που έχουμε σήμερα σχετικά με το απόσπασμα.

 

Το εκχύλισμα αγκινάρας παράγεται χρησιμοποιώντας τα μακρά, βαθιά οδοντωτά βασικά φύλλα του φυτού της αγκινάρας. Ο λόγος που αφαιρείται από αυτό το μέρος είναι ότι οι βιολογικές ενώσεις είναι πιο άφθονες εδώ από ότι σε διαφορετικά μέρη του φυτού. Καφεολυκινικά οξέα και φλαβονοειδή και είναι τα πιο δραστικά από αυτά τα μίγματα. Αυτές οι ουσίες ενσωματώνουν λουτεολίνη, σκολολωσίδη, καφεοϋλκινικά διαβρωτικά άτομα, χλωρογενικά διαβρωτικά και κυαναροειδή και είναι γνωστό ότι ανήκουν στην ομάδα πολυφαινόλης.