Τι είναι Astragalus εκχύλισμα ρίζας χρησιμοποιείται για;

Astragalus λέγεται huang qi ή Βίκος γάλα. Ανήκει στον τύπο των φασολιών ή όσπριο. Υπάρχουν πολλά είδη astragalus, οι περισσότεροι astragalus συμπληρώματα περιέχουν Astragalus membranaceus. Astragalus είναι γνωστό ότι μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία για πολλές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της καρδιά οφέλη.

Astragalus δρα διεγείροντας το ανοσοποιητικό σύστημα. Έχει αντιοξειδωτική δράση που αναστέλλουν την παραγωγή ελεύθερων ριζών. Στο σώμα, κύτταρα ζημία ελεύθερων ριζών και είναι συνδεδεμένη με πολλά προβλήματα υγείας που συνδέονται με τη γήρανση.


Astragalus ρίζα εκχύλισμα χρησιμοποιείται συνήθως ως συμπλήρωμα που χρησιμοποιείται για διάφορες συνθήκες υγείας. Χρησιμοποιείται στην ιατρική που αντιμετωπίζει το κοινό κρυολόγημα, λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού, ινομυαλγία και διαβήτη. Astragalus χρησιμοποιείται για καρδιά οφέλη. Astragalus ρίζα εκχύλισμα προστατεύουν από καρδιακές παθήσεις. Την ίδια στιγμή, είναι επίσης χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της συνολικής αδυναμία.

Έχει επίσης δείξει ότι astragalus ρίζα εκχύλισμα μπορεί να διεγείρει το σπλήνα, ήπαρ, πνεύμονες, κυκλοφορικά, και του ουροποιητικού συστήματος. Είναι επίσης χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της αρθρίτιδας, το άσθμα και νευρικό συνθήκες, καθώς και ως προς τη μείωση του σακχάρου στο αίμα και της αρτηριακής πίεσης.