Τι χρησιμοποιείται το Astragalus Root;

Οι παραδοσιακές κινεζικές προσεγγίσεις στην υγεία συχνά χρησιμοποιούν το Astragalus ως προσαρμογόνο για να υποστηρίξουν την ικανότητα του σώματος να προσαρμόζεται στις ποικίλες περιβαλλοντικές και βιολογικές αλλαγές. Για αιώνες, οι αποξηραμένες ρίζες αυτού του φυτού έχουν χρησιμοποιηθεί ως προσέγγιση για το κρύο και τη γρίπη, ως βοηθητικό βότανο σε περιόδους στρες και κούρασης και ως γενικό τονωτικό.

Τι χρησιμοποιείται το Astragalus Root;

Astragalus Root παραδοσιακές / εθνοβοτανικές χρήσεις

Η ρίζα Astragalus είναι ένα πολύ παλιό, γνωστό φάρμακο στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική και επί του παρόντος είναι επίσημο στην κινεζική φαρμακοποιία. Χρησιμοποιείται κυρίως στην Κίνα ως τονωτικό και για τη θεραπεία του διαβήτη και της νεφρίτιδας. Είναι ένα σημαντικό συστατικό της θεραπείας Fu-Zheng στην Κίνα, όπου ο στόχος είναι να αποκατασταθεί η λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.


astragalus root extract


Ρίζα Astragalus για ανοσοδιεγερτικό

Η πιο συνηθισμένη χρήση εκχυλίσματος ρίζας astragalus στη φυτική ιατρική στις ΗΠΑ είναι ως ανοσοδιεγερτικό για να εξουδετερώσει την ανοσοκαταστολή που σχετίζεται με τη θεραπεία του καρκίνου.

Ρίζα Astragalus για HIV

Μια δεύτερη χρήση της ρίζας astragalus στις ΗΠΑ είναι για λοίμωξη από τον ιό HIV. Μια σειρά αναφορών από την Κίνα ισχυρίζονται ότι η θεραπεία με φυτικά μίγματα, συμπεριλαμβανομένων των Astragalus, μπορεί να βοηθήσει ένα μικρό κλάσμα ασθενών με HIV.

Άλλες χρήσεις της ρίζας Astragalus

Το Astragalus συχνά συνιστάται για την πρόληψη του κοινού κρυολογήματος.