Τι είναι η εμοδίνη;

Emodin είναι μια ρητίνη που μπορεί να βρεθεί σε πολλά φυτά, αλλά πιο συχνά εξάγεται από το φυτό ραβέντι. Μερικές από τις πολλές πιθανές χρήσεις αυτής της ουσίας περιλαμβάνουν τη χρήση του ως καθαρτικό, την ικανότητά της να μετριάσει τον αντίκτυπο του διαβήτη, και ως μέρος της θεραπείας κατά του καρκίνου.

 

Αυτή η Ένωση είναι μέλος της οικογένειας ανθρακινόνες. Emodin μοιάζει με ένα κίτρινο, κρυσταλλική σκόνη, αφού αυτό εξάγεται και αποξηραμένα. Πιο συχνά προέρχονται από ραβέντι, αυτό το φάρμακο μπορεί επίσης να ληφθεί από την ιαπωνική knotweed και Ιπποφαούς.


Emodin

 

Η παραδοσιακή ιατρική χρήση τουemodinείναι ως καθαρτικό. Αυτή η Ένωση είναι κατανεμημένες σε μια ουσία γνωστή ως άγλυκο από την φυσική χλωρίδα του εντέρου. Άγλυκο δρα ως καθαρτικό στα έντερα με δύο τρόπους. Πρώτον, algycone βοηθά στον έλεγχο της πρόσληψης και την απελευθέρωση του νερού στο έντερο. Δεύτερον, αυτή η χημική ουσία εντείνει τις ακούσιες μυϊκές συσπάσεις του εντέρου που βοηθά να μετακινήσετε το περιττωματικό θέμα μέσω.

 

Ένα άλλο φάρμακο, αλλά σε πειραματικό στάδιο, χρήση εμοδίνη είναι στον έλεγχο του διαβήτη τύπου 2. Αυτή η χημική ουσία μπορεί να εμποδίσει τη δράση ενός ενζύμου που επάγουν διαβήτη. Ως αποτέλεσμα, αυτό το εκχύλισμα ραβέντι μπορεί να βοηθήσει να ρυθμίζουν τη δράση της ινσουλίνης.

 

Emodin έχει επίσης μελετηθεί ως ένα φάρμακο κατά του καρκίνου. Θνησιμότητας για τον καρκίνο είναι συχνά το αποτέλεσμα των μεταφρασμένη καρκινικών όγκων εξαπλώνεται σε όλο το σώμα σε άλλες τοποθεσίες. Αυτή η χημική ουσία έχει δείξει κάποια αρχική επιτυχία στην πρόληψη ή επιβράδυνση της εξάπλωσης των καρκινικών όγκων. Ο μηχανισμός που εμποδίζει την εξάπλωση όγκων πιστεύεται ότι βάσει αυτής της ουσίας του ικανότητα να παρεμβαίνει με το κελί σε κελί πρόσφυση που απαιτείται στη μετάσταση και η ικανότητα των καρκινικών κυττάρων να διεισδύσουν άλλους τύπους κυττάρων και να μεταφερθούν σε όλη την σώμα.