Τι είναι η εσπεριδίνη;


Εσπεριδίνη είναι ένα φυσικά απαντώμενο βιοφλαβονοειδών, μια Ένωση φυτών με αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Βιοφλαβονοειδή παρέχουν επίσης το χρώμα, γεύση και άρωμα στα φυτά. Μπορείτε να πάρετε εσπεριδίνη σε ορισμένα τρόφιμα ή ως συμπλήρωμα διατροφής. Ενώ η εσπεριδίνη και άλλα παρόμοια βιοφλαβονοειδή είναι γνωστή ως η βιταμίνη P, δεν είναι πραγματικό βιταμίνες. Εσπεριδίνη δεν συμβαίνει φυσιολογικά στο σώμα? Μπορείτε να το πάρετε μόνο μέσα από τα τρόφιμα ή συνθετικά συμπληρώματα. Πριν χρησιμοποιήσετε ένα συμπλήρωμα εσπεριδίνη, συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να προσδιορίσετε την ασφάλεια για τις συνθήκες υγείας σας.Εσπεριδίνη είναι μια εσπεριδοειδών Bioflavonoid

Μαζί με τις σύνθετες ρουτίνη, εσπεριδίνη είναι το πιο ενεργοί εσπεριδοειδών βιοφλαβονοειδών σε εσπεριδοειδή με βάση. Η εσπεριδίνη βιοφλαβονοειδών προστατεύει το σώμα σας από παθήσεις όπως καρκίνος, κυκλοφορικά προβλήματα και καρδιακές παθήσεις. Ως ένα εσπεριδοειδή βιοφλαβονοειδών, η εσπεριδίνη διευκολύνει το σχηματισμό της βιταμίνης C συγκρότημα, που υποστηρίζει λειτουργίες υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.


Εσπεριδίνη χρήσης και τη δοσολογία

Ο συνδυασμός εσπεριδίνη και άλλα βιοφλαβονοειδή, όπως h διοσμίνη, βοηθά ανακούφιση αιμορροΐδες και χρόνια φλεβική ανεπάρκεια. Εσπεριδίνη είναι επίσης χρήσιμη, μαζί με τις σύνθετες νερανζίνες, ως πιθανή θεραπεία για την πρόληψη της εξέλιξης της υπογλυκαιμίας, σύμφωνα με μια μελέτη του 2004 στην «Εφημερίδα της διατροφής». Συνεχίζεται η έρευνα αξιολογεί τη χρήση εσπεριδίνη στη θεραπεία ή πρόληψη διαφόρων παθήσεων, όπως υψηλή χοληστερόλη και ο διαβήτης. Η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη εσπεριδίνη για ενήλικες είναι 10 έως 25 mg, αλλά άτομα που χρησιμοποιούν για τη θεραπεία τις ιατρικές καταστάσεις που περιγράφονται παραπάνω μπορεί να λάβει 50 έως 500 mg, σε συνδυασμό με άλλα βιοφλαβονοειδή. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για συγκεκριμένες οδηγίες δοσολογίας, καθώς ποικίλλουν με μεμονωμένων υγειονομικών όρων.