Τι είναι Φυκοκυανίνη;

Τι είναι Φυκοκυανίνη;

Η φυκοκυανίνη είναι ένα σημαντικό μόριο που υπάρχει στο Spirulina platensis. Πρόκειται για ένα μοναδικό αντικαρκινικό και προληπτικό μόριο που έχει ένα εξαιρετικό προφίλ που βασίζεται σε αποδεδειγμένες επιστημονικές διαπιστεύσεις. Είναι ένα φυσικό, υδατοδιαλυτό και μη τοξικό μόριο με ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντικαρκινικές ιδιότητες. Διάφορες ερευνητικές μελέτες υποστηρίζουν επίσης ισχυρό κυτταροπροστατευτικό, ηπατοπροστατευτικό και νευροπροστατευτικό προφίλ της φυκοκυανίνης .


Phycocyanin

Γιατί φυκοκυανίνη;

Στις τρέχουσες στιγμές όπου ο διαλυτός τρόπος ζωής και άλλοι παράγοντες καταμέτρησης, όπως η διατροφική, σωματική, διανοητική κακή διαχείριση, οι τοξικοποιήσεις χορήγησης φαρμάκων με τη μορφή χημειοθεραπειών και χημικής τοξικότητας προστίθενται στον σωρευτικό κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου, απαιτείται ουσιαστικά η κατανάλωση φυκοκυανίνης. Η φυκοκυανίνη βοηθά στην καταπολέμηση και την αναζωογόνηση του καρκίνου και αντιμετωπίζει άλλες παρόμοιες καταστάσεις που μπορεί να επιδεινώσουν την ποιότητα της υγείας. Παρέχει προστασία και ζωτικότητα στο σώμα ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα. Λόγω των ισχυρών αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων, αποτοξινώνει και αναζωογονεί το προφίλ υγείας.

Η φυκοκυανίνη είναι ασφαλής;

Η φυκοκυανίνη είναι φυσικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις μοναδικές ανάγκες των χαρακτηριστικών πρόληψης του καρκίνου και παρουσιάζεται με τα βασικά επίπεδα καθαρότητας και συνέπειας. Η μηδενική τοξικότητα και τα ολοκληρωμένα προφίλ ασφάλειας αυτού του μορίου θαύματος, καθιστούν την επιλογή των ατόμων που είναι ευαίσθητα στην υγεία και των ατόμων που καταπολεμούν τον καρκίνο χωρίς κανένα δισταγμό.