Τι είναι Polygonum cuspidatum Απόσπασμα;

Σχετικά με Polygonum cuspidatum Απόσπασμα:

Polygonum cuspidatum , κυρίως διανέμονται σε ChinaIn νότια Shaanxi, ριζώματα για τα φάρμακα, την ενεργοποίηση του αίματος, στάση του αίματος, η έμμηνος ρύση να βήχει, και ούτω καθεξής. Η ρίζα και το ρίζωμα περιέχει ελεύθερο ανθρακενίου κινόνες και ανθρακινόνη γλυκοσίδιο. Κυρίως για εμοδίνη, εμοδίνη μεθυλο αιθέρα και ραβέντι, φαινόλη και ανθρακενίου γλυκοσίδη, ανθρακένιο γλυκοσίδης Β Επίσης στην ρίζα περιέχει 3, 4, 5-3 υδροξυ στιλβενίου - 3 - β - D - γλυκοζίτη γλυκόζης.

Polygonumcuspidatum είναι ένα από τα φυτά Polygonaceae, στην Κίνα και την Ιαπωνία στην παραδοσιακή ιατρική χρησιμοποιείται για τη θεραπεία μιας ποικιλίας παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων μυκητιασική λοίμωξη, μια ποικιλία από φλεγμονή του δέρματος, των καρδιαγγειακών παθήσεων και ασθενειών του ήπατος, κλπ ρεσβερατρόλη και εμοδίνη είναι το κύριο λειτουργικό συστατικό στην γίγαντας knotweed. Μελέτες έχουν δείξει ότι η ρεσβερατρόλη και εμοδίνη έδειξε ένα ευρύ φάσμα αντιοξειδωτικές ιδιότητες, όπως η οξείδωση της LDL χοληστερόλης και την υπεροξείδωση των λιπιδίων. Ρεσβερατρόλη δείχνει ότι συμβάλλουν στην καρδιαγγειακή υγεία και να τονωθεί η κυκλοφορία συγχρόνως, να ανακουφίσει τον πόνο, θερμότητα, υγρασία, να δηλητηριάσει να φλέγμα. Άλλα συστατικά περιλαμβάνουν Dan ανθρακένιο κετόνη, εμοδίνη μεθυλο αιθέρα και ρεΐνης έχουν αντι-φλεγμονώδη, αφαιρέστε αρθρίτιδα και αντιμικροβιακή δράση.


 


HealthBenifits:                                                                          

• Anti-καρκίνου
• Επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα
• αντιβακτηριακή και αντιμυκητιακή
• θρέφουν και προστατεύουν το συκώτι
• Αντιοξειδωτικό και σβήνω τις ελεύθερες ρίζες
• Επιπτώσεις στο μεταβολισμό των οστικών θέμα

 

Εφαρμογή:                                                                                    

1.Applied στον τομέα των προϊόντων υγείας, είναι ευρέως προστίθεται σε διάφορα είδη προϊόντων υγείας για την πρόληψη χρόνιων ασθενειών ή την ανακούφιση των συμπτωμάτων της κλιμακτηρίου συνδρόμου.

2.Applied στον τομέα των καλλυντικών, είναι ευρέως προστίθεται στα καλλυντικά με τη λειτουργία του καθυστερώντας τη γήρανση και συμπύκνωσης του δέρματος, έτσι κάνει το δέρμα πολύ ομαλή και λεπτή.

3.Applied σε φαρμακευτικό τομέα, είναι ευρέως προστίθεται στο φάρμακο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία χρόνιων παθήσεων, όπως καρδιο-αγγειακή εγκεφαλική νόσο, νεφρική νόσο, σακχαρώδη διαβήτη.

 

.