Τι είναι το εκχύλισμα κόκκινου τριφυλλιού;

Το εκχύλισμα κόκκινου τριφυλλιού προέρχεται από το φυτό κόκκινου τριφυλλιού, το οποίο ανήκει στην οικογένεια των οσπρίων (μαζί με τα φασόλια, τις φακές και τα μπιζέλια). Αυτό το φυτό έχει μια μακρά ιστορία που χρησιμοποιείται ως φυσικό φάρμακο για μια σειρά από καταστάσεις όπως μαύρος βήχας, κρυολογήματα παιδικής ηλικίας, ουρική αρθρίτιδα, άσθμα και ακόμη και καρκίνο.

 

Δυστυχώς, όπως συμβαίνει με πολλά αρχαία παραδοσιακά φάρμακα, η αποτελεσματικότητά του στη θεραπεία αυτών των ειδικών συνθηκών δεν έχει επαληθευτεί στη σύγχρονη έρευνα αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το εκχύλισμα κόκκινου τριφυλλιού δεν είναι χρήσιμη για άλλες συνθήκες και οι ερευνητές μελετούν ενεργά εναλλακτικές χρήσεις αυτού του φυτού ως φυσικό φάρμακο.


Red clover extract

 

Αυτές τις μέρες, το κόκκινο τριφύλλι εξακολουθεί να απολαμβάνει ένα μέτρο δημοτικότητας ως φυσικό φάρμακο, αν και αυτές τις μέρες η γοητεία προέρχεται από την παρουσία ισοφλαβονών. Το εκχύλισμα κόκκινου τριφυλλιού i soflavone είναι ένα συστατικό που στο ανθρώπινο σώμα λειτουργεί παρόμοια με το οιστρογόνο - αυτή η κατηγορία φυτικών ορμονών είναι γνωστή ως φυτοοιστρογόνο.

 

Η ισοφλαβόνη μπορεί να εξαχθεί απευθείας από το κόκκινο λουλούδι τριφύλλι και να γίνει σε κάψουλες, δισκία, εκχυλίσματα υγρών ή τοπικές κρέμες ανάλογα με τα συγκεκριμένα συμπτώματα που θέλετε να θεραπεύσετε και προτιμήσεις. Το εκχύλισμα εκχύλισμα κόκκινου τριφυλλιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους και δείχνει τη δυνατότητα να μπορεί να αντιμετωπίσει διάφορες καταστάσεις, ιδιαίτερα εκείνες που πλήττουν τις γυναίκες της εμμηνόπαυσης και μετά την εμμηνόπαυση.