Τι είναι Silymarin;

Γενική περιγραφή:

Γαϊδουράγκαθο γάλα (σιλυμαρίνη) είναι ένα βότανο ανθοφορία που σχετίζονται με την οικογένεια μαργαρίτα και αμβροσία. Είναι εγγενές στην μεσογειακές χώρες. Μερικοί άνθρωποι ζητούν επίσης την Μαίρη γαϊδουράγκαθο και το ιερό γαϊδουράγκαθο.

 

Μια οργανική θεραπεία για πολλούς κοινούς όρους που σχετίζονται με το πάγκρεας και το ήπαρ, γαϊδουράγκαθο γάλα έχει περίπου για περισσότερο από 2.000 χρόνια. Το ίδιο το βότανο είναι πολύ πικρή. Γαϊδουράγκαθο γάλα προσφέρει άμυνα έναντι ηπατοτοξικών παραγόντων, και βοηθήματα να είσαι σε θέση να αντιστρέψει τοξικά ηπατικές βλάβες. Έχει αναφερθεί ότι ένα από τα πλεονεκτήματα του γάλακτος γαϊδουράγκαθο είναι ότι μπορεί να διεγείρει την σύνθεση του ήπατος των πρωτεϊνών, και βοηθά την ανάπτυξη νέων ηπατικών κυττάρων. Γαϊδουράγκαθο γάλα χρησιμοποιήθηκε από νωρίς τους ιατρούς να χειριστούν τη συμφόρηση στα νεφρά, σπλήνα, και τις φλέβες.


 

Σιλυμαρίνη Λειτουργία γάλα γαϊδουράγκαθο:

(1). Εκχύλισμα σιλυμαρίνη μπορεί προστατευτική επίδραση του ήπατος?

(2). Αντιοξειδωτικό;

(3). υπολιπιδαιμική

(4). Εκχύλισμα σιλυμαρίνη μπορεί να παρέχει καρδιά οφέλη από την μείωση των επιπέδων χοληστερόλης

(5). Σιλυμαρίνη μπορεί να βοηθήσει τον διαβήτη σε άτομα που πάσχουν από διαβήτη τύπου 2 και κίρρωση

(6). Εκχύλισμα Silymarin μπορεί να μειώσει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων του μαστού σε, καρκίνους του τραχήλου της μήτρας και του προστάτη

 

Σιλυμαρίνη Εφαρμογή γάλα γαϊδουράγκαθο:

1. εκχύλισμα Silymarin χρησιμοποιείται ευρέως στην ιατρική, τα προϊόντα υγείας, τροφίμων και καλλυντικών.

2. Προστασία του ήπατος κυτταρική μεμβράνη και τη βελτίωση της λειτουργίας του ήπατος.

3. Αποτοξίνωση, τη μείωση του λίπους στο αίμα, προς όφελος της χοληδόχου κύστης, προστατεύοντας τον εγκέφαλο και την αφαίρεση της ελεύθερης ρίζας του σώματος. Ως ένα είδος καλύτερο αντιοξειδωτικό, μπορεί να καθαρίσει ελεύθερων ριζών στο ανθρώπινο σώμα, να αναβάλει άνοια.

4. εκχύλισμα Silymarin έχει τη λειτουργία της σκλήρυνσης ακτινοβολίας, αρτηριοσκλήρωση πρόληψη, και γήρανση του δέρματος