Ποια είναι τα οφέλη του σκόρδου Εκχύλισμα;

Εκχύλισμα σκόρδου είναι το κύριο συστατικό σε κουζίνες που και έχει αποδειχθεί ότι έχουν ένα ευρύ φάσμα τεκμηριωμένα οφέλη για την υγεία. Μπορείτε να το προσθέσετε στην καθημερινή διατροφή σας, είτε μαγειρεμένα είτε ωμά, ανάλογα με την προτίμησή σας. Η έρευνα δείχνει ότι το σκόρδο είναι ένα φυσικό φάρμακο που μπορεί να βελτιώσει τη γενική υγεία σας όσο μπορείτε να το καταναλώνετε με μέτρο.

 

1. Αντι-ιικά και τα αποτελέσματα Anti-βακτήρια

Το σκόρδο είναι καλό για τη θεραπεία της νόσου των πνευμόνων λόγω αντιμυκητιακές ιδιότητες. Είναι συνήθως χρησιμοποιείται για να θεραπεύσει το κρυολόγημα και βήχα, ενώ το φαγητό κάψουλες σκόρδου ή των πρώτων βοήθεια σκόρδο για να μειώσετε τον κίνδυνο να πιάσει την γρίπη. Έχοντας αντιβιοτικά αποτελέσματα καθιστούν ιδανικό για τη θεραπεία εντερικών λοιμώξεων χωρίς να τραυματίζει τη χλωρίδα. Από την άλλη πλευρά, αντισηπτικές ιδιότητες του το καθιστούν αποτελεσματικό για τη θεραπεία της ringworm ή το πόδι του αθλητή 's.

 

2. Ενισχύει την καρδιαγγειακή υγεία

Η κατανάλωση σκόρδου συνιστάται για την υγεία της καρδιάς, δεδομένου ότι μειώνει τον κίνδυνο για μια ασθένεια γνωστή ως αρτηριοσκλήρωση, που προκαλείται από τη σκλήρυνση του αρτηριακού τοιχώματος. Βοηθά να καταστέλλουν τη συσσώρευση των «κακή» χοληστερόλη υπεύθυνος για καρδιαγγειακή νόσο. Ως εκ τούτου, λαμβάνοντας το σκόρδο συμπληρώματα συνιστάται για τα άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση.


 

3. Μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου

Οι μελέτες δείχνουν ότι το εκχύλισμα σκόρδου μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου και του καρκίνου του στομάχου, όταν λαμβάνονται σε μεγάλες ποσότητες. Έχει φλαβονοειδή που πιστεύεται ότι έχουν αντικαρκινικές επιδράσεις, αλλά η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστώσει αν έχει πράγματι επιπτώσεις για τον καρκίνο.

 

4. υγιή πέψη

Πρώτες εκχύλισμα σκόρδου βοηθά επίσης στην πέψη, διευκολύνοντας την παραγωγή των πεπτικών ενζύμων για να βοηθήσει την πέψη λιπαρών οξέων. Ωστόσο, θα πρέπει να βάλει κατά νου ότι πάρα πολύ την κατανάλωση είναι επιβλαβής για την υγεία σας.

 

Αν και δεν υπάρχουν σημαντικές παρενέργειες που σχετίζονται με την κατανάλωση εκχυλίσματος σκόρδου, είναι φρόνιμο να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη λήψη συμπληρωμάτων σκόρδου, ειδικά εάν έχετε μια ασθένεια ή είστε σε φαρμακευτική αγωγή.