Ποια είναι τα οφέλη για τη Synephrine;

Synephrine, επίσης, που συνήθως αναφέρονται ως πικρό πορτοκάλι, προέρχεται από τον καρπό των μικρών εσπεριδοειδή που αναπτύσσονται στην Ανατολική Αφρική και τροπικές περιοχές της Ασίας, αλλά και από τα εισαγόμενα δέντρα σε περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως η Φλόριντα. Μόλις το πορτοκαλί είναι κατανεμημένες σε synephrine, παρέχει παρόμοια αποτελέσματα με εφεδρίνη σε χάπια διατροφής, το οποίο αντικαταστάθηκε - και σε ορισμένες περιοχές του κόσμου έκανε παράνομη - λόγω δυνητικά σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία. Παρά το γεγονός ότι synephrine δεν έχει ακόμη εκδηλωθεί τα ίδια προβλήματα όπως η εφεδρίνη, υπάρχουν πιθανές παρενέργειες που θα πρέπει να γνωρίζετε πριν να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν που περιέχει το συστατικό.


ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

Μία από τις πιο αξιοσημείωτες παρενέργειες της synephrine είναι μια αύξηση του καρδιακού ρυθμού. Synephrine περιέχει χημικές ουσίες που δρουν ως διεγερτικά στο σώμα σας. Αυτή η διέγερση αυξάνει το ρυθμό της καρδιάς σας, μερικές φορές ακόμη και σε επικίνδυνα επίπεδα. Αυτός ο κίνδυνος αυξάνεται εάν αντιστοιχίσετε το synephrine που περιέχουν το προϊόν με άλλα διεγερτικά όπως η καφεΐνη σε άλλα συμπληρώματα διατροφής ή ακόμα και σόδα ή ενεργειακά ποτά.Πίεση αίματος

Όπως synephrine αυξάνει το ρυθμό της καρδιάς, το υψηλότερο ποσοστό καρδιών αυξάνει την αρτηριακή σας πίεση. Αν χρησιμοποιείτε τακτικά synephrine, αυτή η αύξηση του καρδιακού ρυθμού μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για σοβαρά προβλήματα υγείας, λέει η Mayo Clinic. Για παράδειγμα, η περίσσεια της πίεσης του αίματος μπορεί να αποδυναμώσει τα αιμοφόρα αγγεία με αποτέλεσμα την διόγκωση του ανευρύσματος. Μπορεί επίσης να προκαλέσει την καρδιά να λειτουργεί πάρα πολύ σκληρά με αποτέλεσμα στον καρδιακό μυ πάχυνση του, επηρεάζοντας την ικανότητά του να αντλεί σωστά.


Τους κινδύνους σας για λιποθυμία έχουν επίσης αυξηθεί κατά τη λήψη προϊόντων με synephrine, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο για τη συμπληρωματική και εναλλακτική ιατρική. Λιποθυμία μπορεί να συμβεί σε σχέση με την αλλαγή της πίεσης του αίματος που σχετίζονται με το συστατικό ή σε απόκριση σε μειωμένη ροή αίματος προς την καρδιά λόγω της σκλήρυνση και πάχυνση των αρτηριών.


Κτύπημα

Τους κινδύνους σας για το γεγονός ότι ένα ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο είναι επίσης αυξημένη κατά τη χρήση προϊόντων που περιέχουν synephrine, σύμφωνα με μελέτες που πραγματοποιήθηκαν από τους γιατρούς και τους φαρμακοποιούς στη Mayo Clinic. Οι αγγειοσυσταλτικές ιδιότητες του synephrine περιορίσετε τα αιμοφόρα αγγεία που οδηγούν στον εγκέφαλο, η οποία μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη ενός ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου.


Εμφραγμα

Με τις διεγερτικές επιδράσεις της synephrine έρχεται επίσης αυξημένο κίνδυνο για καρδιακή προσβολή, ακόμα και σε άτομα που είναι κατά τα άλλα υγιείς, δηλώνει η Mayo Clinic. Καρδιακή προσβολή μπορεί να προκύψει από τη σκλήρυνση και πάχυνση των αρτηριών. Αυτό μειώνει την ποσότητα του αίματος και οξυγόνου που μπορεί να φτάσει τον καρδιακό μυ, με αποτέλεσμα στηθάγχη των μυών ή πλήρης θάνατος του μυός, όπως φαίνεται σε καρδιακή προσβολή.