Τι είναι η εφαρμογή του Colchicum autumnale Απόσπασμα;

Εισαγωγή:

Η κολχικίνη είναι ένα αρχαίο φάρμακο για τη θεραπεία του αρθρικού πόνου. Χρήση της Colchicumalkaloid για τη θεραπεία της οξείας ουρικής αρθρίτιδας συνέβη ήδη από το 1810, και τις εκθέσεις των φαρμακευτικών αξία του υπάρχουν από τον πρώτο αιώνα μ.Χ.. Η κολχικίνη είναι ο προτιμώμενος παράγοντας στη θεραπεία της οξείας ουρικής arthritis.Colchicine θεραπεύει πόνο στις αρθρώσεις και οίδημα λόγω της ουρικής αρθρίτιδας. Κολχικίνη βοηθά επίσης στην πρόληψη της ουρικής αρθρίτιδας και goutyattacks. Η κολχικίνη ανακουφίζει από τον πόνο και μειώνει τη φλεγμονή της οξείας ουρικής αρθρίτιδας. Generic δισκία κολχικίνη είναι διαθέσιμα.Κύριες λειτουργίες:

1.In τελευταία χρόνια, αναπτύξτε furtherly κλινική εφαρμογή της, όπως για παράδειγμα: για την πρόληψη ζημιών αθηροσκλήρωσης? να θεραπεύσει την κίρρωση του ήπατος? στην ανακούφιση η θερμότητα του κύκλου που προκαλείται από την ανώμαλη κατεχολαμινών, της νόσου του Behcet του? η κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου, δυσεπίλυτα πόνο στη μέση και ισχιαλγία? πρόληψη έντερο πρόσφυση.

2.Its χρησιμοποιείται ως θεραπεία της επιληψίας Purple προκάλεσε θρομβοκυτταροπενία? Επίμονη ερύθημα απόφυσης? Σύνθετη σχιστοσωμίαση?

3.Moreover, χρησιμοποιώντας κολχικίνη τρεις μπορεί να πάρει την πολυπλοειδία, έτσι κολχικίνη είναι απαραίτητη στον τομέα της έρευνας χρωμόσωμα.

4.It είναι αντι-ουρική αρθρίτιδα, κατά των όγκων, την αναστολή της μιτωτικής κυτταρικής διακοπή στη φάση Μ.

5.It έχει τις σημαντικές επιπτώσεις για τον καρκίνο του μαστού, τον καρκίνο του τραχήλου, καρκίνο του οισοφάγου, καρκίνο του πνεύμονα, γαστρικό καρκίνο και της χρόνιας μυελογενούς λευχαιμίας.

6.It μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την οξεία ουρική αρθρίτιδα, αντιφλεγμονώδη αναλγητικό.