Τι είναι η εφαρμογή των ροσμαρινικό οξύ;

Φυσικά αγνά ροσμαρινικό οξύ είναι μια κρέμα χρωματισμένα σκόνη, ως ένα ένα φυσικό φαινολικό οξύ σύνθετες, ροσμαρινικό οξύ είναι υδατοδιαλυτές και είναι συνήθως προέρχονται από Rosmarinus officinalis (Lamiaceae), εκτεταμένες εγκαταστάσεις σε πολλές χώρες. Ροσμαρινικό οξύ υπάρχει πολλές εγκαταστάσεις, όπως Boraginaceae, Cucurbitaceae, Lamiaceae, Tiliaceae, και Umbelliferae, Lamiaceae και Boraginaceae έχουν την υψηλότερη περιεκτικότητα σε.

Ροσμαρινικό οξύ είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό, το οποίο έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, είναι ισχυρότερο από την βιταμίνη Ε, το καφεϊκό οξύ, χλωρογενικό οξύ, φολικό οξύ και το ροσμαρινικό οξύ μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη καταστροφή των κυττάρων που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο για καρκίνο και αθηροσκλήρωση.

Την ίδια στιγμή, το ροσμαρινικό οξύ έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση, αντι-βακτηριακή, αντι-ιικό, κατά των όγκων δραστηριότητα και τα χαρακτηριστικά στην παρεμπόδιση της οξείας και χρόνιας μόλυνσης, αντι-υπεριώδης ακτίνα, αναστέλλοντας υποβάθμιση ελαστίνης έχουν κάνει το ροσμαρινικό οξύ ως πρόσθετα καλλυντικών. Επί του παρόντος, το ροσμαρινικό οξύ χρησιμοποιείται ως πρόσθετη ύλη στη οι φαρμακευτικές, φαγητό, καλλυντικά και άλλα πεδία.



Τι είναι η εφαρμογή των ροσμαρινικό οξύ;

1. στη βιομηχανία τροφίμων: ροσμαρινικό οξύ χρησιμοποιείται για να αντικαταστήσει το BHA ως φυσικό υψηλό αντιοξειδωτικό, BHT χρησιμοποιείται σε ζωικά και φυτικά λίπη, γαλακτοκομικά προϊόντα, τρόφιμα πλούσια σε πετρέλαιο, καραμέλα και ψημένα τρόφιμα? επίσης χρησιμοποιείται ως καρύκευμα για διάφορες σούπες και αρωματικές τρόφιμα, με τόσο αντισηπτική και αντιβακτηριακή συνέπειες.

2. στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης προϊόντα: ροσμαρινικό οξύ έχει επιπτώσεις στην κατά των όγκων, κατά της ηπατίτιδας και προστασία των ηπατικής βλάβης, αντι-νεφρίτιδα, αντι-θρομβωτικές και αντι-συσσώρευση των αιμοπεταλίων, καθώς και την ανανέωση, ενίσχυση της μνήμης, τη βελτίωση της έντασης και λήθαργος.

3. στον καλλυντικό τομέα: για προϊόντα φροντίδας του δέρματος, ροσμαρινικό οξύ μπορεί να απομακρύνει λεκέδες, αντι-οξείδωση, αυξάνουν την ελαστικότητα του δέρματος, αντι-γήρανση? Όταν χρησιμοποιείται σε σαμπουάν και τα μαλλιά προϊόντα φροντίδας, ροσμαρινικό οξύ μπορεί να προωθήσει την κυκλοφορία αίματος του τριχωτού της κεφαλής, βελτίωση της τριχόπτωσης, μειώσει περιστατικό της πιτυρίδας, Υποκινήστε την αύξηση τρίχας, υγρό και να θρέψει τρίχες.