Ποια είναι τα αποτελεσματικά συστατικά στο εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ;

Τα εκχυλίσματα σπόρου γκρέιπφρουτ είναι πολυάριθμα εξαιτίας της δράσης του ως εξαιρετικά συμπυκνωμένου, φυσικού γενικού αντιμικροβιακού και αντιοξειδωτικού. Τα οφέλη του εκχυλίσματος σπόρων γκρέιπφρουτ περιλαμβάνουν τη θανάτωση όλων των ειδών μολυσματικών μικροβίων - βακτηρίων, ιών και μυκήτων.

Ποια είναι τα αποτελεσματικά συστατικά στο εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ;

Οι κύριες ενώσεις σε σπόρους γκρέιπφρουτ που πιστεύεται ότι είναι υπεύθυνες για την ικανότητά τους να σκοτώνουν μολυσματικούς παράγοντες είναι χημικές ενώσεις (πολυφαινόλες) γνωστές ως λεμονοειδή και ναρινενίνη .


Grapefruit Seed Extract


Αυτές οι έντονα ισχυρές ενώσεις δρουν ως αντιμικροβιακά και αντιοξειδωτικά, όχι μόνο σκοτώνοντας επικίνδυνα μικρόβια αλλά προστατεύοντας τους ιστούς του σώματος από την υπερβολική παραγωγή αντιδραστικών ειδών οξυγόνου που συμβαίνει όταν αυτά τα παθογόνα μολύνουν τους ιστούς.

 

Μία δόση εκχυλίσματος σπόρου γκρέιπφρουτ μπορεί να έρθει σε διάφορες μορφές και συγκεντρώσεις απελευθέρωσης. Υγρά και / ή κάψουλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε η μόλυνση είναι στο δέρμα? στα αυτιά, τη μύτη ή το στόμα. ή στο γαστρεντερικό σωλήνα. Το εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ χρησιμοποιείται επίσης ως συντηρητικό και αντιμικροβιακό σε φυσικά προϊόντα προσωπικής φροντίδας καθώς και από τη βιομηχανία τροφίμων για συντήρηση τροφίμων.