Γιατί είναι καλό το GABA για εσάς;

Το GABA, επίσης γνωστό ως Γαμμα-Αμινοβουτυρικό Οξύ, είναι ένας νευροδιαβιβαστής στο σώμα σας. Στην πραγματικότητα είναι ένας από τους πρωταρχικούς νευροδιαβιβαστές, υπεύθυνοι για την ηρεμία του κεντρικού νευρικού συστήματος. Έχει γίνει έρευνα που δείχνει ότι τα συμπληρώματα GABA είναι αποτελεσματικά στη θεραπεία του άγχους, του εθισμού, της κατάθλιψης και της αϋπνίας με φυσικό τρόπο που είναι πολύ πιο ασφαλές για το σώμα σας.

 

Το GABA παράγεται στο σώμα φυσικά και αντισταθμίζει το γλουταμινεργικό σύστημα του σώματος. Αυτό είναι υπεύθυνο για τη δραστηριότητα του σώματος και την ενέργεια. Αυτό σημαίνει με απλούστερο τρόπο ότι το GABA βοηθά το μυαλό και το σώμα σας να ηρεμήσουν και ενθαρρύνει τη συνολική χαλάρωση. Εάν έχετε ανεπάρκεια στο GABA, μπορεί να συνεισφέρει σε πολλές διαφορετικές χρόνιες παθήσεις.


GABA Gamma-Aminobutyric Acid

 

Το GABA είναι πολύ εύκολο να κατακλυστεί στο χάος της καθημερινής ζωής. Προβλήματα, ασθένειες, βιασύνη εδώ και εκεί, ευθύνες και απαιτήσεις μπορούν όλα να προκαλέσουν υπερδιέγερση του εγκεφάλου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το άγχος και τα συναισθήματα που δεν μπορούν να τα χειριστούν όλα.

 

Η πλειοψηφία των ανθρώπων αισθάνεται έτσι σε κάποια στιγμή της ζωής τους, αλλά όταν αρχίζει να επηρεάζει την ποιότητα ζωής σας ή την ικανότητά σας να φροντίζετε τα πράγματα, πρέπει να κάνετε κάτι που θα σας βοηθήσει. Αυτό είναι όπου τα συμπληρώματα GABA μπορούν να έχουν πραγματικό αντίκτυπο στην ψυχική σας ευεξία. Τα συμπληρώματα GABA θα μειώσουν την υπερβολική εγκεφαλική δραστηριότητα και θα σας βοηθήσουν να χειριστείτε πολύ περισσότερο το άγχος. Θα σας βοηθήσει επίσης να είστε πιο ήσυχοι όταν τα πράγματα είναι ταραχώδη ή υπερβολικά αγχωτικά.